Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akkor nem kaptam esélyt. Most...

Akkor nem kaptam esélyt. Most mégis kellenék neki, mi a jobb?

Figyelt kérdés

Még 2016-ban udvaroltam egy 27 év körüli lánynak, de nem lett a kapcsolatunkból semmi, pedig szerelembe estem. Más Férfi is volt a képbe, és ő nyert.Fájdalmas volt.

Aztán az idén előkerült a hölgy, (azóta már gyereke is van) - hogy szétmentek a ,,párjával" és megpróbálhatnánk-e.

Hát mit mondjak, úgy érzem még hajlanék is rá, de hogy más gyerekét viseljem el iszonyúan zavar. Szóval nehéz kérdés lelkileg.

33F

2021. nov. 22. 10:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nem tudom, hasonló helyzetben mit tennék. Viszont a gyerek megléte visszatartana, plusz nem tudom, mennyire zűrös vagy normális a nő és az exe viszonya. Egyébként szerintem elég gáz a csaj viselkedése olyan szempontból, hogy most, amikor felkoppintották, és az a fickó kilépett az életéből, most már te is jó lennél neki. Persze az is lehet, hogy a csaj tanult a hibájából, de ez így elég szánalmas a részéről. Ő akkor úgy döntött, vállalnia is kell(ene) a következményeket. Ez az egész bennem is azt az érzést erősítené, hogy csak kétségbeesetten próbál kapaszkodni valakibe, mert pótapára van szüksége, és hogy amíg nem volt gyereke, addig nem voltam jó neki.
2021. nov. 22. 12:39
 12/14 anonim válasza:
Szerintem hagyjad.Nehogy kétszer csattanjon rajtad az ostor.
2021. nov. 22. 13:01
 13/14 anonim válasza:
Igen! Add be a gerinced! Elhagyott jót henyélt a faszival, kipottyantott egy kölköt majd egyből nem kellett neki. Aztán jönne vissza a balekhoz!
2021. nov. 22. 23:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok! Nem adom be a derekam ha már így alakult, hálás vagyok a megerősítésért.
2021. nov. 25. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!