Vannik itt olyan lányok, akik néznek Rick and Morty-t? (Többi lent, 22/F)
Nem nagyon ismerek és pláne nem ismerkedtem olyan lánnyal, aki szerette volna, exeim pedig csak furcsán néztek rám, hogy mit lehet abban a sorozatban szeretni:D Szóval gondoltam megpróbálok már egyszer így is párt találni, mert valószínüleg jó pár közös tulajdonságot jelenthet, ha mindketten szeretjük ezt a sorozatot.
Magamról egyelőre annyit, hogy egyetemista vagyok (nagyon reál szakos:D), átlagos magasságú és testalkatú, szemüveges (de gyakran hordok kontaktlencsét), a koromnál fiatalabbnak nézek ki (szóval akinek a szakállas/borostás és macsó férfiak jönnek be, azoknak biztosan nem leszek az esete:D) és van autóm, szóval nem nagyon számít (legalábbis nekem), hogy merre laksz. Képet/facebookot akár pár levél után is megadok, ami szerintem alap, mivel komoly kapcsolatot szeretnék keresni.
Nem vagyok Rick és Morty fan, inkább Family Guy meg South Park :D
22/L
Én szeretem ezt a sorozatot, habár 1-2 éve láttam. Újra meg kéne néznem az újabb évadokkal, lehet...
Azért kár, hogy komoly kapcsolatra gondolt a kérdező
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!