Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Bűnronda embereknek létezik...

Bűnronda embereknek létezik értelmes társkereső?

Figyelt kérdés

Egyáltalán, ONLINE hol találhatnak párt a "magamfajták"? Badoo, Tinder, Facebook társkereső kilőve, többszöri próbálkozásra is. Élőben elég kevés lehetőségem van ismerkedni a munkámból és a környezetből adódóan. Hallottam régebben a Rondarandi-ról, de az bedőlt. Akkor mi maradt, a tartós magány?!

(Sajnos, ahogy meglátnak rólam egyetlen képet a nők, hanyatt-homlok menekülnek, kortól és kinézettől függetlenül, így minden bizonnyal külső problémák vannak - amik nem az igénytelenségben gyökereznek. Igyekszem nem kiültetni pedig az arcomról, hogy egyre jobban utálom magam...)

2021. nov. 14. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Miért nem randizol vak lánnyal? Ismerek egy aranyos vak lányt, nem valami szép, nem is csúnya, picit csúnyább csak az átlagosnál. Múltkor láttam, összejött egy ronda kövér fickóval, tündériek voltak, büszkén fogták egymás kezét, jó volt látni, hogy egymásra találtak, mosolyogva sétálgattak.
2021. nov. 14. 21:38
 12/21 anonim válasza:

Volt régen egy bizonyos rondarandi nevű oldal, de megszűnt már, azt hiszem.

Amúgy meg egyrészt alacsony vagy, másrészt ne állítsd be úgy a Népszínház utcát, mintha valami mordor lenne, légy szíves. Elég sokáig éltem a környéken nőként, és bár nem minden hiányzik onnan, de atrocitás sosem ért.

2021. nov. 14. 21:40
 13/21 anonim válasza:
No hovátüntél?
2021. nov. 15. 08:10
 14/21 anonim válasza:

Annyira kíváncsi lennék, Hogy milyen külsővel aposztrofalod magad bűnrondának.

Hamarabb érzem úgy, hogy csak önértékelési problémáid vannak, és valami olyanhoz hasonlítod magad, ami csak a te fejedben norma.

Nem kételkedni akarok a szavadban, de akkor is nehéz elkepzelni, hogy milyen az a bűnronda. Száz és száz férfit látok az utcán, aki nekem nem jön be, de objektíve meg tudom ítélni, hogy nem rossz pasi, csak bennem nem indít el semmit.

Annak aki azt mondta hogy a kérdező alacsony: még ha így is lenne, sok észre vall olyan dolgot felhozni, amire 0 azaz nulla rahatása van..

2021. nov. 15. 08:38
 15/21 anonim válasza:
#12: "Amúgy meg egyrészt alacsony vagy". Akkor vélhetően a nők sem fognak megsértődni, ha azt mondom, hogy a nő legyen minimum 160 centi magas és maximum 70 kiló.
2021. nov. 15. 10:42
 16/21 anonim válasza:
#13 ez akkor korrekt, ha a férfi minimum 190 centi és max 90 kg. De mi értelme az ilyen elvárásoknak? Ugyanaz a súly más alkatú embereken egészen másképp tud kinézni.
2021. nov. 15. 22:34
 17/21 anonim válasza:
Én ismerkednék veled, amennyiben neked sem számít a külső.
2021. nov. 16. 15:33
 18/21 anonim válasza:
Hetero vagy? Akkor igen
2021. nov. 16. 15:35
 19/21 anonim válasza:
Ne magadnak vágd a hajad és ha úgy gondolod hogy a szakáll segítene, akkor nézz utána a minoxidil és a "microneedling" kombinációjának. Ha az arcformádon szeretnél módisítani akkor állkapocsgyakorlatoknak néznék utána és esetleg a "mewing"-nek. Bocsi az angol kifejezésekért de nem tudom ezeket magyarul. Remélem ezek valamelyike tényleg tud segíteni, nem sok hasznos választ láttam eddig, de ezek tényleg működnek, csak egy kis idő kell.
2021. nov. 17. 21:18
 20/21 anonim válasza:
Ha csúnya az orrod, a műtét igenis segíthet. Én nő vagyok, ötvenes és tavaly jutottam arra a pontra, hogy megműttetem az orromat. Sokkal többen érdeklődnek azóta irántam. De egy biztos, sokkal jobban szeretem azóta a külsőmet. De azt azért tudni kell, hogy nagy, lógós orrból nem lehet kicsi fitost varázsolni. Ha a műtét mellett döntesz, kizárólag Dr. Kárász Tamást vagy Dr. Rezek Ödönt válaszd, mást ne.
2022. jan. 30. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!