Bűnronda embereknek létezik értelmes társkereső?
Egyáltalán, ONLINE hol találhatnak párt a "magamfajták"? Badoo, Tinder, Facebook társkereső kilőve, többszöri próbálkozásra is. Élőben elég kevés lehetőségem van ismerkedni a munkámból és a környezetből adódóan. Hallottam régebben a Rondarandi-ról, de az bedőlt. Akkor mi maradt, a tartós magány?!
(Sajnos, ahogy meglátnak rólam egyetlen képet a nők, hanyatt-homlok menekülnek, kortól és kinézettől függetlenül, így minden bizonnyal külső problémák vannak - amik nem az igénytelenségben gyökereznek. Igyekszem nem kiültetni pedig az arcomról, hogy egyre jobban utálom magam...)
Volt régen egy bizonyos rondarandi nevű oldal, de megszűnt már, azt hiszem.
Amúgy meg egyrészt alacsony vagy, másrészt ne állítsd be úgy a Népszínház utcát, mintha valami mordor lenne, légy szíves. Elég sokáig éltem a környéken nőként, és bár nem minden hiányzik onnan, de atrocitás sosem ért.
Annyira kíváncsi lennék, Hogy milyen külsővel aposztrofalod magad bűnrondának.
Hamarabb érzem úgy, hogy csak önértékelési problémáid vannak, és valami olyanhoz hasonlítod magad, ami csak a te fejedben norma.
Nem kételkedni akarok a szavadban, de akkor is nehéz elkepzelni, hogy milyen az a bűnronda. Száz és száz férfit látok az utcán, aki nekem nem jön be, de objektíve meg tudom ítélni, hogy nem rossz pasi, csak bennem nem indít el semmit.
Annak aki azt mondta hogy a kérdező alacsony: még ha így is lenne, sok észre vall olyan dolgot felhozni, amire 0 azaz nulla rahatása van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!