Miért van az, hogy a gyakorikérdések.hu-n a legtöbb csaj alkalmatlan ismerkedésbe belefolyni, holott szerintem a fele fiúk társasága szeretne. Itt miért nem megy?
Valakinek van valami ötlete miért olyan kibas*zottúl nehéz Ismerkedni?
Példát és okot is írjatok.
Itt az oldalon nagyon sok a frusztrált, elhanyagolt nő, aki nem független, tehát lépni nem mer, nem tud, csak önbizalom növelés céljából beszélgetnek itt férfiakkal.
Most nem rég beszélgettem itt egy nővel majdnem egy hónapig, úgy, hogy ő írt rám először.
Ezalatt gyakorlatilag az összes testrészéről küldött képeket nekem, hosszasan ecsetelte, hogy hogyan szopna le, elmesélte, hogy szokott maszturbálni, és hogyan nyög közben.
Aztán mikor írtam neki én is, hogy mennyire felizgatott, és, hogy egész nap állt a farkam, mert rá gondoltam, meg, hogy hogyan dugnám meg őt, akkor közölte, hogy ha kanos vagyok akkor menjek és csajozzak be!
Én meg csak néztem döbbenten, hogy ez biztos beteg!
#21: üdv a klubban :)) nekem is volt többször ilyen. aztán amikor már cselekedni kellett volna, akkor ghostolt, beléptem másik userrel, kérdés nélkül kezdte ugyanazt előlről az "ikertestvéremmel". szó szerint szóhoz sem jutottam, már jött is a kép.
a másik, amikor chaten jött egy üzenet a semmiből, hogy "a férjem már alszik, készítsd a kamerát Béla. mondom Józsi vagyok, de ha gondolod ráérek :)))" kicsit leveleztünk, de aztán írta, hogy mivel nem vagyok független, ezért ne írjak többet (az hogy neki férje van, az no problem).
Én nem általánosítanám sem a nőket, sem a férfiakat. Az viszont egyből különös és főleg sokat elárul, ha nem szeretne magáról fényképet küldeni akár egyik, akár másik nem képviselője. Ha ismerkedni szeretnék, szerintem ez egy alaptétel lenne ehhez.
Sajnos, én is belefutottam itt olyanba, hogy ismerkedtem és a fénykép cserénél elakadtunk. Sajnálom azokat, akik így gondolkodnak és főleg azt sajnálom, hogy ezzel az én időmet rabolta feleslegesen.
Na, de mindegy. Vannak erre a célra kialakított weboldalak, applikációk és azt gondolom, az embernek egyszer sikerülni fog valahol, akár a virtuális térben, akár személyesen valahol megtalálni a párját.
Én már nem válaszolok privire, mert szívesen dumáltam régebben, de mindig 5 mondat után szexnél kötött ki a másik, hiába mondtam az elején, hogy nem akarok ismerkedni, pajzánkodni, ha meg képet cseréltünk, akkor pláne.
Most nem azért, nem vagyok egy, Cindy Crawford, de ápolt, csinos vagyok. Kép után egyszerűen nem volt más téma, a kenyérpirítóról is próbáltak kínosan erőltetve a szex témára kanyarodni. Mintha nem is ember lennék, hanem valami ingyen ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!