51 éves férfi vagyok. Szerintetek van még esély újrakezdeni?
Nem vagyunk még túl fáradtak? Randizni, ismerkedni.
A magasság fontos szokott lenni, az megvan. Elhízás sincs. Káros szenvedély legfeljebb az internet. Még haj is van 😊 Akinek sikerült, működött?
Szerintem igazi valódi boldogságot akkor találsz, ha hozzád hasonlót keresel. 50 évesen 20, 30 évesekkel lenni inkább kisebbségi komplexusnak, a külvilágnak szóló bizonyítási vágynak tűnik. Időlegesen lehet hogy jót tenne, mert egy fiatalban sokkal több energia és életerő van. De gyereket vállalni megfáradtan? Azért legyen eszed.
Most az a legfontosabbat hogy megismered valódi önmagad. Tudd hogy valóban mire vágysz, és akkor jönni fog az a társ is aki valóban jó Neked. Minden más csak újabb csalódás kudarc, út a depresszió felé.
51 évesen normális dolog azt érezni, hogy már nem akarsz bohóckodni vagy páváskodni tinderrel meg ilyenekkel.
Légy önmagad.
Van, de nem itt.
Az pedig csak a humorfaktor a kérdésben, hogy általában 175 cm körüli férfiak szokták úgy érezni magukról, hogy ők csodálatosan magasak... 😀 De ha nem a legmagasabb noők közül válogatsz, akkor nem ezen múlik.
miért lennél fáradt?
51 vagyok, de nem érzem, hogy fáradt lennék
Szerintem úgy értette a fáradtat, hogy ehhez a bulizni járunk, társkeresünk, megfelelünk dologhoz fáradt.
Ezekhez már én is fáradt vagyok 40 évesen. Untatlak az üres csacsogások, és a felesleges körök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!