Még mindig a szöveggel van a baj vagy már inkább a lányokkal?
Instagrammon miért nem írnak vissza még mindig a kevesebb követő létszámmal rendelkező lányok sem. Amikor elvileg nem vagyok csúnya, sőt sokan azt próbálják elhitettni velem, hogy jól nézek ki, ők tetszenek nekem de legtöbbjük nem a legfullosabb. Ezekkel a szövegekkel szoktam rájuk írni: "Szia böngészgettem kicsit az instán. S a követési ajánlások között bedobott téged. És mivel képek alapján szimpatikusnak tűnsz ezért bekövettelek. Tehát most, hogy így rádtőrtem szeretnél ismerkedni?"
"Szia már napok óta tervezem, hogy rád írok. És most végre itt lehet az ideje. Bocsi ha így ismeretlenül tolakodónak látszok. Csak képek alapján szimpatikusnak tűnsz és szeretnélek megismerni!"
És ha olyat látok profilján, akkor ezekhez. Hozzá szoktam tenni kreativitást is pl lásd: Szia lovas lány böngészgettem kicsit az instán. És a követési ajánlások között bedobott téged. És mivel képek alapján szimpatikusnak tűnsz ezért bekövettelek. Tehát most, hogy így rádtőrtem szeretnél ismerkedni? A te lovaid milyen fajták, rugdosósak? :)"
"Hali, annyira kiürűlt a kassza, hogy nem raksz be profilképet sem? Pedig szerintem nézel ki annyira jól, hogy könnyedén lehessen rólad jó profilképet csinálni"
Élőben is hiába próbálkozok ha meg is mondják a teljes nevüket. Akkor utána sem interneten nem írnak vissza de még csak nem is köszönnek. És már kezdek teljesen kiakadni, hogy sem social médián sem élőben nincs. Nem, hogy olyan lány aki legalább arra adna lehetőséget, hogy próbálkozzak. Hanem még olyan sem akivel értelmesen eltudnék néha napján beszélgetni. Én már lassan azon vagyok, hogy nem is akarok senkinél próbálkozni. Mivel tudom, hogy úgyis igazságtalanul fogok koppani már az elején. Amit nem birnek ki. Meg szerintem a párkapcsolatom is több fájdalmat hozna mint boldogságot. Csak sajnos ebből nem olyan egyszerű kiszálni mert a hormonok mindig is tombolni fognak. Csak legalább lenne már egy pár lány egyenlőre akikkel szimplán csak barátok vagyunk. És lehet is normálisan beszélgettni, hülyéskedni, viccelődni. Meg persze komolyabb témáról is lehessen beszélni. De engem nem vesz senki szarba sem. És előre leírom, hogy tini srác vagyok. Tehát kB velemegyidos tizenevesekkel vagy esetleg korai huszon évesekkel akarok jóba lenni. Bár szerintem utóbbihoz éretlen vagyok. Azért ebbe a kategóriába írom a kérdést mert ez ide való!
16. vagyok.. egy szia csak lóg a levegőben. Ha te köszönsz valakinek, nyilván te szeretnél vele valamiről beszélni, tehát várom a túloldalon a beszélgetés indítását de nem jön, így elkönyvelem, hogy hülye vagy vagy véletlenül volt. A haverjaid csak szivatnak ezekkel a dumákkal, hogy kiröhöghessenek!
A görcsösség a probléma, még el se kezdted, már meg vagy sértődve a lányra mert nem ugrott a karjaidba.
Ha te írsz valakinek, az szóljon valamiről. Egy arctalan profilnak mire föl írsz olyat, hogy mondjuk megismernéd? Mi alapján? Ilyenkor egy szatír állatnak tűnsz, akinek mindegy ki vagy mi csak szúrná. (ált. ilyen értelmi szintet feltételezek, aki így fejezi ki magát) Pl. írt egy kommentet, ott egy kép. Máris van miről beszélni, van téma.. ne ismerkedni akarj, hanem beszélgetni. Nem azonnal alakul ki vonzalom! Ilyesmire társkereső való, ott keresnek dugó pajtit kép alapján!
Amúgy tök jókat írtak páran. :) Ebből még én is tanultam ezt azt.
Szóval köszi a tippeket csajok!
A 40km-re lakik hogyan jön ahhoz, hogy nincs miről beszélnetek? 1500km-ről is írogatnak egymásnak..
Nemcsak a környező falvakban él lány.. nemcsak veled egykorúval lehet beszélgetni valamiről, gyakorolni az emberi kommunikációt.
Ne akarj azonnal mindent, nem jár neked, hogy a lábaid elé ugorjunk, nemcsak te létezel mint férfi. Te nem ismerkedni akarsz, hanem önmagadnak bizonyítani, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter..
Ezeket felejtsd el! Ennél még a "szia mizu" is jobb.
Ezeket elolvasva végig olyan érzet volt bennem mintha vmit rám akarnál sózni :D
Nem kell azonnal magyarázkodni h miért követted be.
Ezt az "akarsz ismerkedni" dolgot is felejtsd el mert senki, vagy nagyon ritka az olyan csaj aki igennel válaszol.
Légy kreatívabb.. Dícsérd meg a mosolyát, szemét, esetleg a ruháját bármi mást ami az adatlapjan van.
22l
Ez ilyen "köszönöm, hogy zavartam, nem akartam" :)
A jövőben is mindenért elnézést fogsz kérni? hagyd ezeket a dumákat, csak add magadat, amilyen úgy általában az életben vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!