Van itt olyan lány aki megkeresné a szívemhez tartozó kulcsot? ;)Mert elvesztettem. 25/L
Figyelt kérdés
Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet(amikor nyáron a tücskök "zenélnek", a kuvik ahogy éjszakánként beszélget,madarak dalolásat,a szél ahogy belekap a falevelekbe..) Imádom az eget szemlélni a felhőket és a csillagokat is. Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is . Egy aranyos megértő,kissé romantikus és bújós lány vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan lányt keresek,akivel nyitottan tudnék beszélgetni,és tartósan lehetne vele kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)2021. nov. 2. 14:19
31/67 A kérdező kommentje:
Most már tű,cérna és sebtapasz is kellene hozzá ha valaki megtalálja a kulcsot 😅😶
2021. dec. 3. 13:12
32/67 anonim válasza:
😂
Szegény💔
Kár,hogy én is lány vagyok,hasonló férfit "keresek",mint te!
Kívánok minden jót💜
2021. dec. 3. 13:15
33/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 32 -es hölgy :)
Hát ha adhatok egy tippet pasit ne itt keress nagyon 😅
2021. dec. 3. 13:26
34/67 anonim válasza:
Köszi, már rájöttem😁
Bar attól tartok te se fogsz itt olyan lányt találni😔
2021. dec. 3. 13:28
35/67 A kérdező kommentje:
Igazad van 😔
2021. dec. 3. 13:36
36/67 anonim válasza:
32, 33: Ne adjátok fel a reményt, sosemnem! 😊
2021. dec. 3. 14:12
37/67 A kérdező kommentje:
36-os feladtam már....
2021. dec. 3. 14:15
38/67 anonim válasza:
2021. dec. 3. 14:20
39/67 anonim válasza:
Egy masik nonek ugyan ugy kulcslyuka van mint neked. A ferfiaknak van csak kulcsa a kulcslyukadhoz.
Ez olyan mint 2 ferfi kulcsa... Nem sok mindent tudnak vele kezdeni egyutt, max a masik kulcslyukba tudjak beleeroltetni.
2021. dec. 3. 23:13
40/67 anonim válasza:
Kár hogy sokkal fiatalabb vagyok nálad pedig olyan aranyosnak tűnsz:( de sok sikert, remélem megtalálod amit keresel
2021. dec. 6. 21:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!