Olyan extrém nagy méretekkel rendelkező hölgy,aki szívesen ismerkedne egy sportos alkatú,értelmiségi férfival?
Figyelt kérdés
Örömmel ismerkednék hatalmas idomokkal rendelkező,kedves,nyitott hölggyel.2021. okt. 28. 18:19
21/25 anonim válasza:
Egyébként igen, alacsony, és alakra is tökéletes lehet, 65 kg nem a világ vége.
Olyan tipikus alkat lehet, amire azt mondaná minden férfi, hogy "van rajta mit fogni" . :D
#1-es válaszoló, ha ezt olvasod, akkor remélem nem sértődsz meg, mert így látatlanban szerintem is csinos lehetsz. :D
2021. okt. 28. 21:36
22/25 anonim válasza:
A 65 kiló az még a vékony kategória. Mármint az az átlagos, normál vékonyság. Nem értem, miért érzi valaki teltnek / kövérnek magát csak mert nincs behorpadva a hasa. :D
2021. okt. 28. 21:44
23/25 A kérdező kommentje:
Kár,hogy nem róla szól a kérdés.......
2021. okt. 28. 21:54
24/25 anonim válasza:
#troll
2021. okt. 28. 23:06
25/25 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok troll!
Létező személy vagyok,s tényleg imádom az extrém nagy nőket.
2021. okt. 29. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!