Van itt olyan nő aki Cegléden vagy környékén lakik?
Ismerkednék szívesen mivel tervezem hogy nemsokára Cegléd városába költözöm, nem ismerek ott senkit egy két emberen kívül, és nem is jártam még ott de sok jót hallottam illetve munkalehetőség is több lenne számomra.
Nincs senkim, se család sem gyerekek, újra szeretném kezdeni az életem, mindent a nulláról, máskor is voltam már így, most is van egy stabil munkahelyem lassan öt éve de nincs már semmi ami itt tartson, hát ez van😅🤷
Hát magamról csak annyit hogy kicsit butus romantikus típus vagyok aki van hogy sírva nevet és van hogy nevetve sír😄
Kicsit lázadó fejjel a falnak de jó szívű, hát ez van ha kos a csillagjegyed ,néha makacs kitartó ragaszkodó😌
Magasnak sem vagyok magas csak 173 centi, sajna a többi centi nem tudom hová lett🤔😜🤫😉
Fehér bőrű vagyok és ezen két hét intenzív napozás sem segített a Balcsinál, csak a lábszáram égett le sajna amikor elaludtam a napon😄
35 vagyok és hiszem hogy van szerelem első látásra,csak az a gáz ha nem viszonozza a másik fél,ezért óvatos vagyok ezen a téren.
Ha szeretnél jobban megismerni írj privátban😘
Kifejezetten jó ötletnek tartom hogy nem Tinderen ismerek meg valakit,az egy húspiac szerintem🤷
További szép napot és köszike a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!