Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuális lányok lenne...

Aszexuális lányok lenne kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szívesen ismerkednék aszexuális lányokkal.

A cél szimpátia esetén kapcsolat lenne. De barátkozásban is benne vagyok:)

2021. okt. 20. 10:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
Hány éves vagy, milyen nemű?
2021. okt. 20. 11:18
 2/13 A kérdező kommentje:
32 férfi
2021. okt. 20. 11:24
 3/13 anonim válasza:
És te rendesen aszexuális vagy, vagy te vagy az a frusztált egyén, akinek nem áll fel a bré? Csak mert volt egy ilyen, pont ilyen idős 😔 Gyanús, mert 32 éves férfi létedre lányt keresel, pedig már illenék "nők" iránt érdeklődnöd!
2021. okt. 20. 12:11
 4/13 anonim válasza:

Lehet demiszexuális vagy. (Én az vagyok.) Nem gépelek, Guglizzon, akit érdekel.

F/29

2021. okt. 20. 12:23
 5/13 anonim válasza:
Írj ki külön kérdést! 🤣
2021. okt. 20. 12:26
 6/13 A kérdező kommentje:

A 3asnak:

Nekem feláll, de nem érdekel anszex. Ennyi. Voltak kapcsolataim, szexeltem is. De csak a párom kedvéért. Szóval jobb lenne ha ezen a téren is egy hullámhosszon lennénk.

A kedvedért: "aszexuális lányokkal/nőkkel" :) 32 évesen nem érzek még erős határvonalat a kettő között. 25 éves nekem még inkább lány pl mint nő. Utóbbi inkább 30-35 után kezdődik. De ez az én személyes véleményem:)

2021. okt. 20. 12:41
 7/13 anonim válasza:

Örülök, hogy ezeket tisztáztuk ☺️ Az anonimitás hátránya, ugyebár 😅

A kedvedért: egy átlagos 25 éves már dolgozik, külön él a szüleitől (vagy már szeretne), illik nőként kezelni őket. 🤨 De ez már a te dolgod, csak a tapasztalatomat adom át. 🤷‍♀️

2021. okt. 20. 12:51
 8/13 A kérdező kommentje:

7es.

Először is köszi a korrekt választ :D Pedig arra számítottam h "kötözködni" fogsz:P Sajna itt gyakorin ritka a normális "beszélgetés/válaszolás":)

Teljesen értem az érveid, és valahol igazat is adok. Szóval akkor a nézőpontod szerint inkább a tanulmányai végéig/kirepülésig "lány"?

Én 20 éves korom óta élek külön (na jó, ebben volt kolesz is - de én tartottam el magam, mert dolgoztam). De mégsem használtam magamra a "férfi" szót. Inkább a srácot szoktam. Ez úgy 30 fele kezdett változni. Bár hozzá teszem h 25-27nek tippel kb mindenki (nem viselkedés miatt! Hanem családi örökség szerencsére a fiatalosabb "kinézet").

De teljesen értem az érved:)

Ha megkérdezhetem Te hány éves vagy?:)

2021. okt. 20. 13:01
 9/13 anonim válasza:
Ha aszexuális akkor nem akar ismerkedni annyira sztem, mert nem vonzza egyik nem se, illetve nuku testi vágy. Vagy csak én vagyok ezzel így? :')
2021. okt. 20. 13:25
 10/13 A kérdező kommentje:

Szia 9es:)

Az aszexualitásnak is vannak különféle fokozatai. Illetve létezik aromantikus ember is. Na ők nem éreznek romantikus érzelmeket:)

Amúgy egy aszex is lehet hetero, bi, homo. Szóval a nemi identitás nem ettől függ.

Én egy romantikus hetero aszexuális vagyok:)

Szóval nekem az ellenkező nem tetszik. Szeretem a csókot, ölelést, összebújást. De a szex nem érdekel. Persze képes vagyok rá. Meg is tettem eddig is (a krumplifőzeléket is megtudom enni, de nem szeretnémXD hirtelen ez a hasonlat jutott eszembe :D).

Szóval ennyi:)

2021. okt. 20. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!