Van itt lány akit érdekel a bdsm?
Figyelt kérdés
23 éves magas sportos férfi vagyok. Ha érdekel több, akkor hagyj egy kommentet és írok privátot. Vagy akár te is küldhetsz üzenetet2021. okt. 18. 20:47
1/7 anonim válasza:
Mi az a bdsm? Bitang disznó sovány mesemondó?
2021. okt. 18. 21:46
2/7 A kérdező kommentje:
Így van
2021. okt. 19. 00:19
3/7 anonim válasza:
Sajnos barátom ezen az oldalon ezzel az esélyeid közelítik a nullát :/ én is ketresgéltem egy időben de normális nem 100 kilós mangalicát találni itt akit ez vonz és nem tűnik el a 3. levél után... De sok sikert :)
2021. okt. 19. 08:06
4/7 A kérdező kommentje:
Sejtettem. De gondoltam megpróbálom. Smpixien is szoktam próbálkozni, de ott mindenki fizetős kb.
2021. okt. 19. 11:28
5/7 anonim válasza:
Én találkoztam már itt sub lánnyal, pàrral váltottam is levelet egyéb okokból kifolyólag :) Vannak itt azért, de ugye ez, hogy esetleg dom vagy az néha kevés.
Én is amúgy nem ilyen téren ismerkedem, hanem igyekszem kedves lánnyal megismerkedni. A legtöbb nőt rá tudnád beszélni győzködés nélkül is ilyenekre. Tényleg inkább normális lányt keress elsősorban és ne egy subot (vagy esetleg domot, ha te vagy a sub, mert ez se derült ki)
2021. okt. 19. 17:53
6/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a sub. De dom is szívesen lennék. De a subság vonz inkább
2021. okt. 19. 18:56
7/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon mertem partnereimnek ilyesmiket még bedobni soha. Ezért keresek konkrétan olyan lányt akit ez érdekel
2021. okt. 19. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!