Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van ez miért nem sikerűl ?

Miért van ez miért nem sikerűl ?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találom a párom, a lányok jönnének de valahogy egyszerűen nem találtam meg egyik ben sem azt amire azt mondanám hogy érdemes lenne érte élnem. vagyis egy lány van de azt az esélyt nagyon régen elcsesztem, a leg első barátnőmet el hagytam, tiszta szívből szerettem de el hagytam csupán csak az én fejemben létező félelem miatt, ez 11 éve történt akkor én 14 éves voltam, a lány meg 1 évvel fiatalabb volt nálam,nagyon sokáig szenvedtem a döntésem miatt még most is szenvedek miatta , de pár éve el kezdtem más lányokkal is ismerkedni de egyikben sem találtam meg azt amit kerestem , egyszerűen nem tudom mit tehetnék. valahogy nem megy ez nekem és nem tudom mit tehetnék mert nem akarok egész életem ben egyedűl élni , valaki valami tanács ?
2021. okt. 9. 01:31
 1/5 anonim válasza:
Ne egy lányért élj, az régen rossz. Menekülni fog mindenki tőled.
2021. okt. 9. 03:06
 2/5 anonim válasza:
szívesen ismiznék veled, én se találtam meg még a párom. Merre felé laksz?
2021. okt. 9. 06:06
 3/5 anonim válasza:

Ki az a bolond aki egy lányért akar élni?

Magadért kell

2021. okt. 9. 06:28
 4/5 anonim válasza:

Jókat írnak az előzőek. Azt meg kell érteni, hogy nincs olyan, hogy nagy ő. Olyat lehet találni akivel nagyon jól elvagy, de olyan nincs szerintem amit te akarsz. Vagy ha van is csak rövid ideig.

De én azt mondom, hogy ne is legyen. Ha olyannal vagy együtt akiért élni akarsz, akkor a kezében van az életed. Csak összevesztek és te rosszabbul érzed magad mint az, aki felett a bíróság dönt, hogy kötél vagy 5 év legyen a büntetése :D .

2021. okt. 10. 01:22
 5/5 anonim válasza:

Szedd össze magad :D

24L

2021. nov. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!