Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30-40 közötti nők ismerkednéte...

30-40 közötti nők ismerkednétek egy 23 éves sráccal?

Figyelt kérdés
Budapest környékén. Mást nem is írok mert törölnék az irományomat, privátban mindent leírok. xD

2021. okt. 8. 00:54
 1/5 anonim válasza:
Te vagy az a pelenkafétises? Egyébként 30 éves nem fog "babusgatón" állni egy 23 éveshez, ez majdnem egy korosztály, ebben még egyenrangú kapcsolatot keres.
2021. okt. 8. 04:48
 2/5 anonim válasza:
Csak azzal ismerkednének.
2021. okt. 8. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam meg a kérdést, úgy értem ezekkel a kulcsszavakkal és ezzel a kérdéssel nem fog eljutni azokhoz akiknek szántam, de nyiltabban meg nem fogalmazhatok mert törlik. Vicces, hogy társat lehet keresni, fétisről lehet írni, de fétises társat már TILOS keresni... az csúnya dolog, az olyan kérdést törölni kell. Volt egy teljesen korrektül megfogalmazott kérdésem, fent is volt egy darabig. 10-ből egy emberke írt csúnyát. Még a nem fétises emberek is tök normálisak voltak. De kár a gépelésért, nem írom újra mert törlik.
2021. okt. 8. 13:14
 4/5 A kérdező kommentje:
És igen én vagyok az, csak nem szabad itt írni semmiről, így csak ennyit láttok belőlem... az a pelenkafétises. xD
2021. okt. 8. 13:16
 5/5 anonim válasza:

Most hogy mondod egy ápolónőnek örülnék 😋

36f

2021. okt. 9. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!