Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melyik lány járna egy ilyen...

Melyik lány járna egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Egy 24 éves Vecsésen élő csöndes,visszahuzodó fajta fiú vagyok akinek kell némi idő mire úgy fel tud oldódni a másik előtt és még izgulós is viszont ölelő és bújós is vagyok.

Kinézetre 193cm magas vagyok amihez dukál a vékony alkatom is.Zöld szemem van és fekete,rövid,dús hajam.Az esetek nagy részében vagy rondát vagy átlagost mondanak a külsőmre de legtöbbször rondát dehát kinek mi tetszik ugye.Ezt mindenki maga dönti el.

Zenébe vegyesen hallgatok de leginkább rockot és metált.Lehet most pár emberben előjön,hogy ha én ilyen zenét hallgatok akkor,hogy lehetek csöndes fajta hát kérem így.Hallgatom a Slipknot,System of a Down,Disturbed,Rammstein és mostanában kaptam rá a Sabatonra.

Sorozat ügyileg konkrétan animés vagyok de abból is inkább ez a scholl/romance/comedy fajta.Régen azért néztem Attack on Titant,Devil May Cry animét,Zetsuen No Tempestet és hasonlók.

Játszást se vetem meg mivel sokat is játszok mivel hát ugye nincs kivel kimozdulni itthonról de azért lehet velem bármiről beszélni bár nekem lesz kicsit nehéz mivel sose volt úgy még senkim se magányos farkas vagy vándorként járkálok a nagyvilágban.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe :D

2021. szept. 30. 17:01
 1/9 anonim válasza:
Biztos meglesz aki téged megszeret nem a külső a lényeg! A sógorom is hasonló csak ő nem vékony és nem hallgat rockot neki is ugyanezt mondom. Ne próbálj senkinek megfelelni esetleg megjatszani azt ami nem te vagy. Isten tudni fogja mi kell neked! Lehet egy csalódás amiből tanulsz, aztán okosabban állsz majd a dolgokhoz és meg találod a párod aki úgy szeret ahogy vagy!!! Az én párom is nagyon szerény, tudtam hogy ha türelmes leszek meg várom hogy fel oldodjon nagy kincset találok benne. Hát nem bántam meg mert már a férjem és a legjobb!! nagy anime függő, én utálom de nem csesztetem érte. 🙂 Türelem és kitartás!
2021. szept. 30. 17:13
 2/9 anonim válasza:

Rosszul állsz ehhez az egészhez.

Nem járni keresünk egy lányt.

Egyszerűen barátkozni kell, időt tölteni lányokkal is, csak úgy, mint a fiú haverokkal. A lányok is emberek, ők is tudnak beszélni, játszani, sportolni, kocsmázni stb.

Aztán közben majd kialakulhat más is.

2021. szept. 30. 17:20
 3/9 anonim válasza:
Cuki lehetsz. Ha szingli és fiatal lennék, most biztos rádírnék. :)
2021. szept. 30. 17:35
 4/9 anonim válasza:
főnyeremény vagy.. nem
2021. szept. 30. 18:54
 5/9 anonim válasza:

Brooo, Metál!! [link]

🤟🤟

2021. szept. 30. 22:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért ilyen fajtát nem hallgatok.
2021. okt. 1. 05:22
 7/9 anonim válasza:
Frász tör ki az ölelgetéstől, egyébként már az jó pont, hogy ennyire magas vagy és sötét hajú, zöld szemű. Semmi baj veled, hacsak nem vagy bunkó.
2021. okt. 1. 07:12
 8/9 Pawel166 válasza:

Amit mások mondanak a kinézetedről azzal ne foglalkozz. 193cm, zöld szem, fekete haj, ezekkel nem lehet nehéz csajozni. Szedj fel talán egy kis izmot, de nem kell olyan kigyúrt állatnak lenned, csak látsszon hogy foglalkozol a testeddel.

De nem itt fogsz lányokat találni. Koncertek, fesztiválok, utca, kávézó, vonat stb. stb. meglátod sok lány akar majd veled ismerkedni csak nyitott szemmel kell járnod.

Ha nem megy akkor bumble/tinder. Nem próbáltam azokat de elvileg lehet rajta csajozni

2021. okt. 1. 21:49
 9/9 anonim válasza:

a vékonyságon sportolással, edzéssel lehet dolgozni, hogy izmosabb, sportosabb legyél, ne vézna.

a csöndes, visszahuzodó, izgulós természeten pedig azzal tudsz javítani, hogy szándékosan eljársz emberek közé, társaságba, kimondottan keresed az ilyen közeget, helyzeteket. eleinte furcsa, vagy akár kellemetlen is lehet, viszont minél többet csinálod, annál jobban megszokod és idővel sokkal jobban fog menni, jobban fogod érezni magad benne. akár színjátszó kör, vagy más szereplési forma is sokat segíthet.

érdemes lehet elkezdened akár vlogolni is. nyilvánosan publikálni nem muszáj, senkinek nem kell tudnia róla, sőt feltölteni sem feltétlenül szükséges sehova. viszont azzal, hogy akár csak magadnak csinálsz felvételeket, amiket visszanézel, kiértékelsz, hogy mennyire megy folyamatosan, gördülékenyen a beszéd és hogy folyamatosan sokáig csinálod rendszeresen, iszonyatosan sokat tudsz fejleszteni saját magadon és az előadásmódodon.

nem kell semmi különöset csinálnod, csak mondd el kamerába az aktuális gondolataidat, mivel telik egy napod, ilyesmik. ha még érdekel is a vlogolás, akkor pláne próbálj meg minél inkább mások vlogjaihoz hasonlót csinálni. az is egy lehetőség, hogy a szülőknek, rokonoknak, barátoknak csinálod, bemutatod nekik az életed úgy, ahogy eddig talán nem ismerték.

Magyarósi Csaba többször is mesélt róla a vlogján, meg interjúkban is, hogy gyerekkorában annyira félénk volt, hogy beszélni se mert senkivel. aztán rászokott, hogy csak úgy megszólít idegeneket az utcán, megkérdezte mennyi az idő, útbaigazítást kért, hogy merre jut el valahova, stb. aztán elment színjátszókörbe, most meg az ország egyik legismertebb vloggere.

2021. okt. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!