Vannak itt autista férfiak? Kinek van kedve beszélgetni, ismerkedni velem?
Figyelt kérdés
Én autista vagyok, és gondoltam, ha valaki hasonló mint én, talán velem marad. 19 éves vagyok.2021. szept. 24. 13:21
11/14 A kérdező kommentje:
7# Nem tudom, milyen típusok vannak? Van ilyen kék kártyám, azt mutogatom amikor meg kell magyaráznom a viselkedésemet, bár sokszor nincs nálam mert nyomja a zsebemet, úgyhogy csak félrenézek.
10# Nem voltam aktív. Bepótolhatjuk.
2021. szept. 24. 22:21
12/14 anonim válasza:
Nekem sem írtál vissza, ránéznél kérlek? Köszi
2021. szept. 24. 23:14
13/14 anonim válasza:
Ismertem más autistákat, akiknek a fura viselkedésében és gondolatmeneteiben sokszor megláttam önmagam, de én nem nevezem magam annak, mert nem vagyok diagnosztizálva.
Egyébként szívesen ismernélek meg téged vagy más ilyen személyeket, tapasztalatok alapján sokkal emberibb, mélyebb, kevésbé elnyomott módon élnek meg bizonyos érzelmeket az autisták, mint az átlagemberek.
2021. szept. 25. 09:55
14/14 anonim válasza:
#7-es vagyok! Elég sok fajtája van, de ha nem tudod, akkor csak egyszerűen mesélnél magadról, hogy milyen vagy?
2021. szept. 25. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!