Van közöttetek olyan ismerkedni kívánó debreceni, vagy Debrecen környéki lány, akinek nagyon látszik az ádámcsutkája?
Sziasztok!
Lehet, hogy elsőre fura, vagy szokatlan a kérdés, de számomra nagyon vonzóak az ilyen lányok és tudom, hogy ez elsősorban nem egy társkereső platform, de tök szívesen megismerkednék valakivel. :)
Akár abban is benne lennék (attól függően persze, hogy kapok-e bárkitől visszajelzést), hogy esetleg a hétvégén beüljünk egy kávéra/sütire valahová egy beszélgetés erejéig, de amúgy meg nem szeretnék semmit sem elsietni.
Egyébként egy normális, 29 éves srác vagyok, ha valaki szeretné, akkor lecsekkolhat instagramon is (ritkán használom az oldalt, de legalább van fent profilkép, amin megnézhettek).
IG: s.richard_492
Remélem, hogy sikerül valakinek felkeltenem az érdeklődését. :)
A közhiedelemmel ellentétben nem csupán a férfiaknak, de a nőknek is van ádámcsutkájuk, nekik azonban jobban belesimul a nyak vonalába, kevésbé látható.
De van!
Azért érdekes olyan anonim hozzászólásokat olvasni, amelyek igazából nem is kapcsolódnak a kérdésem lényegéhez. :D Szóval legyetek szívesek, ne "trollkodjátok" szét! :)
A 2. hozzászólónak köszönöm szépen a kisegítést és egyébként így igaz.
Én pedig pont olyan lányokkal/nőkkel szeretnék ismerkedni, akiknek nem simul bele a nyak vonalába, hanem annál sokkal láthatóbb, hangsúlyosabb, vagy akár - ha úgy tetszik - a pasikéhoz hasonlóan kiálló. ;)
De 1., van nekik.
Egyébként én is vonzónak találom, so nem vagy egyedül. :D
Én is csak nőkhöz vonzódok (sőt, csakis nőnek született nőkhöz), és nekem is baromira tetszik ha jól látható a csaj gégéje :) kis arányban, de vannak nők, akiknek a gigájuk is ilyen és ettől még teljesen nők is.
Egyébként én vagyok ugyanaz, aki legutóbb tegnap este írt neked és ma délelőtt kapott üzit tőled, Kérdező :) (időről időre újra beírom az ádámcsutka szót a keresőbe, hogy írtak-e róla újabbat, erre megismerem a neved xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!