Bizex lányok, valakinek lenne kedve ismerkedni barátkozni itt?
Figyelt kérdés
19L Bp2021. szept. 15. 16:50
1/4 anonim válasza:
írj
2021. szept. 15. 17:04
2/4 A kérdező kommentje:
2/2 - És ezt mire alapozod? Nem is beszélgettem senkivel, nem üzentem senkinek itt, így nem tudhatod ki vagyok. Gondolom magadból indulsz ki, de azért mert te hazug és rosszindulatú vagy másokkal, nem mindenki az. Szeretném hinni, hogy vannak itt értelmes emberek is, nem csak olyanok, mint te, igaz ebben folyton csalódnom kell.
2021. szept. 15. 17:47
3/4 anonim válasza:
Fura, hogy lányként tetted fel a kérdést, de úgy írtál rám, hogy pasi vagy.
2021. szept. 15. 18:13
4/4 A kérdező kommentje:
Fura hogy nem tudod ki vagyok és itt irogatsz mindenfélét, miközben hasonló kérdések százai jelennek meg naponta, mindenhol ilyen kedves és aktív vagy? Szerintem a kérdésem ANONÍM így nem tudhatod ki vagyok, hány éves, milyen nemű,és nem üzentem neked mint ahogy én sem tudom ki vagy, de eléggé unalmas lehet az életed...
2021. szept. 24. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!