Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuálisok lenne kedvetek...

Aszexuálisok lenne kedvetek ismerkedni egy 17 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Maximum 25 éves korig.
2021. szept. 12. 20:26
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Beteg világ..
2021. szept. 12. 23:47
 12/22 anonim válasza:
Az, beteg, honnan tudná 17 évesen. Csak ezután kezdődne igazán...
2021. szept. 13. 06:40
 13/22 anonim válasza:

12-es, én amúgy világ életemben tudtam, hogy az vagyok. Úgy képzeld el, hogy te is tudod, hogy a kispöcsös fiúkák már 10 évesen az újságban keresik a nőket és fantáziálnak róla, hogy hogy pakolnák szét. Na, nekem ez nemhogy nem volt, de rosszul is voltam tőle. Mindig mondták is, hogy b***zi vagyok, én meg mondtam, hogy nem, de ez engem nem érdekel, én nem fogom csinálni, mert gyereket se akarok amúgy. Lényeg a lényeg, hogy ez mindig is így volt nálam, és 16 évesen találkoztam először az "aszexuális" szóval, rágugliztam, mondom áhhhá, ez vagyok én. :D

Aki annak születik, az tudja ezt már 10 évesen is akár. 17 már eléggé rendben van, ha a kérdező annak érzi magát, akkor simán lehet az.

Üdv!

Kérdező, én szívesen beszélgetek veled, ha van kedved. Még beleférek a 25-ös határba a 22 életévemmel. :D Ha van kedved hozzá, akkor írj nyugodtan. ^^

2021. szept. 13. 06:50
 14/22 anonim válasza:
Jajj de fáj itt néhány embernek hogy 1-el kevesebb nő van akit meg lehetne dugni. Ez inkább a beteges, nem az ha valaki aszexzális.
2021. szept. 13. 12:50
 15/22 anonim válasza:
4-es vagyok én csak tök komolyan, érdeklődésként kérdeztem...van ugyanis olyan ismerősöm, aki egy tizenéve, fiatalabbként még úgy vélekedett róla, hogy ő aszexuális, aztán ma meg már másképp gondolja...6-os is teljesen jól kérdezte. ha most azt mondom, hogy 11 évesen aszexuális vagyok, akkor az sem erről szól, hanem szimplán csak ennyi idősen még nem tervezek szexuális életet élni.
2021. szept. 13. 13:30
 16/22 anonim válasza:
#15 de a kérdező 17 éves, ebben a korban már bőven érdeklődne a szexualitás iránt ha nem lenne aszexuális.
2021. szept. 13. 14:09
 17/22 anonim válasza:
Mondhat itt akarki akarmit.Az aszexualis az beted.Meg a meleg is az.Meg alezbikus is meg az osszes biromantikus idiota meg mit tudomen,hogy mi :D
2021. szept. 13. 15:48
 18/22 anonim válasza:
És akkor most hova kell szarni, 17-es? :D Ha betegség, ha nem, ezen emberek úgy éreznek, ahogy. Ő dolguk, nincsenek ezzel egyedül, olyan párt is keresnek, akinek arra van szüksége, mint nekik. Hol akkor a probléma?
2021. szept. 13. 15:54
 19/22 anonim válasza:
#17 ennyire fáj tényleg hogy nem dughatsz meg bárkit? Hogy van aki nem vonzódik hozzád, nem vágyik a szexre? Lehet betegségként kezelni de nem "gyógyítható" tehát együtt kell élniük vele. Szerencsére mindkét nemből van elég ilyen ember hogy találjanak párt maguknak, neked meg így is marad elég hetero nő aki vágyódik a szexualitásra és a romantikára, csak kár hogy az ilyen barmokat mint te kilométerekről elkerülik.
2021. szept. 13. 16:04
 20/22 anonim válasza:
16. manapság már ez egyáltalán nem ilyen törvényszerű. elég sokan használják alibinek, maguk nyugtatásának az ilyen dolgokat azok közül, akik sorozatos elutasítást vagy piszkálást kapnak. van, aki leszbikusnak kezdi vallani magát, holott csak annyi a helyzet, hogy bottal se piszkálnák meg. ő meg azzal védekezik, hogy úgysem a fiúkat szereti...aszexuálisnak vallani magad is lehet hasonló...most nem állítom, hogy a kérdező hasonló helyzetben van, de egy anonim oldalon lehet tippelgetni, ha van egy ilyen jelenség is.
2021. szept. 14. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!