Aszexuálisok lenne kedvetek ismerkedni egy 17 éves lánnyal?
12-es, én amúgy világ életemben tudtam, hogy az vagyok. Úgy képzeld el, hogy te is tudod, hogy a kispöcsös fiúkák már 10 évesen az újságban keresik a nőket és fantáziálnak róla, hogy hogy pakolnák szét. Na, nekem ez nemhogy nem volt, de rosszul is voltam tőle. Mindig mondták is, hogy b***zi vagyok, én meg mondtam, hogy nem, de ez engem nem érdekel, én nem fogom csinálni, mert gyereket se akarok amúgy. Lényeg a lényeg, hogy ez mindig is így volt nálam, és 16 évesen találkoztam először az "aszexuális" szóval, rágugliztam, mondom áhhhá, ez vagyok én. :D
Aki annak születik, az tudja ezt már 10 évesen is akár. 17 már eléggé rendben van, ha a kérdező annak érzi magát, akkor simán lehet az.
Üdv!
Kérdező, én szívesen beszélgetek veled, ha van kedved. Még beleférek a 25-ös határba a 22 életévemmel. :D Ha van kedved hozzá, akkor írj nyugodtan. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!