Van ilyen? Hol találok ilyet?
Figyelt kérdés
Léteznek még olyan igazi lányok akik háziasabbak? Tudom, az összes közösségi média tele van "főzni tudok" felirattal ilyen TikTokos videók de igazából egy pirítóst nem tud magának készíteni. Illetve nem az a fajta vásárlás mániás aki 100 ezreket ad ki ruhákért mert Nike vagy Adidas os felirat van rápöttyintve, ám mégis igényesen öltözködik. Ha a ház körül van munka nem szakad bele ha 2-t seper. Úgy, hogy erkölcsileg is helyén van, illetve értékrendben is? Mindezt úgy, hogy pesten keresek?2021. szept. 9. 19:32
1/7 anonim válasza:
Pesten ilyet ne keress.
2021. szept. 9. 19:39
2/7 anonim válasza:
Falun keresgélj.
2021. szept. 9. 19:39
3/7 A kérdező kommentje:
Ennyire reménytelennek látszódik helyzetem?
2021. szept. 9. 19:46
4/7 anonim válasza:
Pesten is vannak házias lányok, valószínűleg eddig rossz helyen kerestél.
2021. szept. 9. 20:10
5/7 A kérdező kommentje:
Épp ezért szeretnék tippeket, tanácsokat kérnék
2021. szept. 9. 20:24
6/7 anonim válasza:
Én falusi vagyok!
2021. szept. 10. 05:11
7/7 anonim válasza:
Miért ne keressen Pesten ??
Pesti vagyok és magam főzök, takarítók. És igényesen is öltözködom.
De itt a pont , pont az ilyen lányok állítólag unalmasak és nem kell a férfiaknak
2021. szept. 10. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!