Valakinek volna kedve ismerkedni?
22 éves fiatal vagyok.
Keresem azt a hölgyet, aki elfogadja a nemzeti identitásomat, a politikában végzett tevékenységemet.
Rendszeresen írok. Alapvetően egy jó humorú, vicces srácnak mondanám magam. Végtelenül romantikus egyénnek tartom magam.
Hosszú távra szoktam általában tervezni, de néha a rögtönzést preferálom.
#1 Igen. Nemzeti érzelmű, konzervatív. Pártpolitikával foglalkozom. Azon belül helyi szervező vagyok. Budapesten élek.
#2 Nem értem a kérdését.
A politika még érthető, na de.. "elfogadja a nemzeti identitásomat" ???
Mit értesz azalatt?
#6 Az értékrendemről van szó, amely kimondja, hogy minden magyar egyenlő. Ugyanazoknak a jogoknak kellene vonatkozni minden egyes honfitársunkra.
Ez mellett megtalálható bennem is, a Nagy-Magyarország tudat. Valamilyen szinten én is semmisnek tekintem a Trianoni kényszerdiktátumot.
Továbbá van egy jelmondatom: Trianon az én holokausztom.
Hozzátenném, hogy lehet, hogy úgy tűnik, de nem vagyok radikális.
7# Ennyi idősen még belefér. (60 évesen radikálisnak lenni már ijesztő) Mondjuk pont ez az a kor, amikor az ember kezd rájönni, hogy nem az ilyen lózungok által lesz jobb a világ és az ilyen besodródás a politikába csak tovább mélyíti a társadalom megosztottságát.
Sosem volt és nem is lesz mindenki egyenlő. Max jogállásilag. De hát tudjuk, hogy a jog és a való élet két külön dimenzió :) Persze ettől szép törekvés.
Na mindegy, ez nem politika rovat, csak reagáltam ha már szóba jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!