Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek volna kedve ismerkedni?

Valakinek volna kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

22 éves fiatal vagyok.

Keresem azt a hölgyet, aki elfogadja a nemzeti identitásomat, a politikában végzett tevékenységemet.

Rendszeresen írok. Alapvetően egy jó humorú, vicces srácnak mondanám magam. Végtelenül romantikus egyénnek tartom magam.

Hosszú távra szoktam általában tervezni, de néha a rögtönzést preferálom.

2021. szept. 7. 15:30
 1/8 anonim válasza:
Azaz konzervatív vagy? Milyen tevékenységet végzel a politikában?
2021. szept. 7. 15:54
 2/8 anonim válasza:
Mário vagy?
2021. szept. 7. 16:11
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Igen. Nemzeti érzelmű, konzervatív. Pártpolitikával foglalkozom. Azon belül helyi szervező vagyok. Budapesten élek.

#2 Nem értem a kérdését.

2021. szept. 7. 16:23
 4/8 anonim válasza:
22 évesen párt politikával?
2021. szept. 9. 13:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen. 8 éve, 14 éves koromban kezdtem el vele foglalkozni, egy párt ifjúsági szervezeténél.
2021. szept. 9. 14:07
 6/8 anonim válasza:

A politika még érthető, na de.. "elfogadja a nemzeti identitásomat" ???

Mit értesz azalatt?

2021. szept. 10. 18:36
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 Az értékrendemről van szó, amely kimondja, hogy minden magyar egyenlő. Ugyanazoknak a jogoknak kellene vonatkozni minden egyes honfitársunkra.

Ez mellett megtalálható bennem is, a Nagy-Magyarország tudat. Valamilyen szinten én is semmisnek tekintem a Trianoni kényszerdiktátumot.

Továbbá van egy jelmondatom: Trianon az én holokausztom.

Hozzátenném, hogy lehet, hogy úgy tűnik, de nem vagyok radikális.

2021. szept. 10. 22:57
 8/8 anonim válasza:

7# Ennyi idősen még belefér. (60 évesen radikálisnak lenni már ijesztő) Mondjuk pont ez az a kor, amikor az ember kezd rájönni, hogy nem az ilyen lózungok által lesz jobb a világ és az ilyen besodródás a politikába csak tovább mélyíti a társadalom megosztottságát.

Sosem volt és nem is lesz mindenki egyenlő. Max jogállásilag. De hát tudjuk, hogy a jog és a való élet két külön dimenzió :) Persze ettől szép törekvés.

Na mindegy, ez nem politika rovat, csak reagáltam ha már szóba jött :)

2021. szept. 11. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!