Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Betanított munkásként albérlet...

Betanított munkásként albérletben élve havi 240-ből lesz valaha barátnőm?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 09:43
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:

Van akinek kevesebb

2021. szept. 9. 07:16
 32/43 anonim válasza:
30-as és komolyan azt gondolod hogyha az ellenzék jut hatalomra akkor több lesz majd a nyugdíjad? A nagyobb bér- és nyugdíjemeléseket épp hogy a fidesz csinálta, a szocik pár száz vagy pár ezer forintokat emeltek csak a béreken és nyugdíjakon vagy még annyit se, de kompenzálásképpen a villany, gáz a többszörösére emelkedett a kormányzásuk alatt.
2021. szept. 9. 08:53
 33/43 A kérdező kommentje:

Ja, hogy a nép kussban legyen, míg az országot kilopják alólunk.

De ezt majd a politika topikban folytatjuk.

2021. szept. 9. 09:50
 34/43 anonim válasza:

Az országot kilopják? Épp a fidesz időszak alatt történtek visszavásárlások ami a MOL, a gázszolgaltátók, az villamos áram szektorban amit a szoci időszakvmban adtak el. Baranya megyében volt ahol a vízszolgáltatást is eladták és érdekes módon jól meg is drágult az ivóvíz és a minősége is romlott.

Ha szétlopják az országot hogy van ingyenes tankönyvekre pénz nem csak az általános hanem a középiskolások számára? Hogy van ekkora családtámogatádra is pénz? Hol voltak ezek a szoci időszakban? Mikor általános suliba jártam a 90-es években még általános iskolásként is 15-20 ezer volt már akkor is az éves tankönyvek ára. Gyurcsány 60 tonna aranytartalékkal vette át az országot, amit leredukált 3 t-ra, és eladtak mindent amit lehetett. Akkor nem lopták szét az országot? Most több mint 90 tonna az ország aranytartaléka. És még lehetne sorolni hogy mennyi mindenre fordítottak pénzt és mennyi mindent fejlesztettek a kórházaktól kezdve új mentőautók beszerzésén keresztül a hadsereg, hadi fejlesztésével bezárólag. Most épül Debrecenben állami pénzen egy oltóanyaggyár ami 20 millió oltóanyag gyártására lesz alkalmas és nem csak COVID vakcinát hanem más oltóanyagot is lehet majd gyártani és exportálni. Szoci időszakokban nem épült semmi, nem fejlődött semmi. Akkor most hogy van ez a lopás dolog?

Nagyon el vagy tévedve Kérdező ha Te azt hiszed hogy szétlopták az utóbbi 10 évben az országot. Amiről Te beszélsz azt éppen a korábbi most ellenzéki kormányok valósították meg.

2021. szept. 9. 11:16
 35/43 A kérdező kommentje:
Engem nem fogsz meggyőzni, szóval ahogy mondtam a politika rovatban folytasd.
2021. szept. 9. 11:27
 36/43 anonim válasza:
A fidesz+mdf privatizált mindent 1990 -es évek elején a rendszerváltáskor, most meg visszavásárolják saját maguknak
2021. szept. 9. 11:43
 37/43 anonim válasza:
Kérdező nem akarlak én meggyőzni semmiről sem, kész tényeket írtam le és az első ezzel kapcsolatos válaszomat is a 30-as hozzászolónak írtam, Te reflektál az én hozzászólásomra, senki nem szólt Hozzád a politikával kapcsolatosan, szóval ha nem akarsz politizálni talán legközelebb ne kezd el.
2021. szept. 9. 11:43
 38/43 anonim válasza:
36-os fidesz 1998-ban került hatalomra, rendszerváltás után az MDF kezdte el a privatizációt a szocik meg folytatták. Fidesz sosem privatizalt semmit, amikor ők kerültek hatalomra mindig fejlődésnek indult az ország amit a szocik ideje alatt mindig véget ért. Ők csak hatalomra kerülni akarnak és semmi más nem érdekli őket, nem is tesznek semmit sem az országért sem a magyar emberekért.
2021. szept. 9. 11:48
 39/43 A kérdező kommentje:
De azt is írtam, hogy ne itt, szóval ne itt. Köszi.
2021. szept. 9. 11:55
 40/43 anonim válasza:
Ha jóképű vagy és/vagy akkor lehet. Milyen magas vagy? Kövér vagy?
2021. szept. 9. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!