Van egy lány, akit szeretnék el hívni randizni. Mit kellene először tennem?
Saját történetem:
Egyszer volt egy lány aki nagyon megtetszett. Nem beszéltünk soha, és nem is sokat tudtam róla, csak annyit amennyit a haver elmondott, hogy jó tanuló meg Beának hívják. Egyik reggel kiderítettem hogy melyik busszal járt be a suliba, úgy hogy szimplán elaludtam és másik busszal mentem xD
Aznap reggel amikor leszálltunk (a buszon egy másik suliba járó barátnőjével beszélgetett) odaléptem hozzá, bemutatkoztam, és elhívtam randira. Nemet mondott.
Majd néha néha sikerült beszélgetni vele (nem volt könnyű) rá is írtam FBén, és röpke másfél-2 hónap után belement a randiba.
Sajnos én hibámból nem tartott sokáig a kapcsolat, de ez már egy másik történet.
Remélem tudtam segíteni.
Odamész hozzá, s megszólítod, hogy na heli van, aztán elhívod randira. Ha te is tetszel neki, akkor belemegy, ha nem, akkor úgyis mindegy, keresel mást.
Hajrá! 💪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!