Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van egy lány, akit szeretnék...

Van egy lány, akit szeretnék el hívni randizni. Mit kellene először tennem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy csak látásra ismerjük egymást, beszélni még nem beszéltünk egymással, de mostmár muszáj el hívnom randizni, mert már beleőrülök. Éjszakánként már aludni sem tudok miatta :) Szerintetek mit csináljak? Menjek oda hozzá és hívjam el valahova, vagy előtte írjak rá messengeren, hogy szia, hogy vagy? Van barátod? Stb csak hogy lássa érdeklődők iránta.
2021. aug. 31. 09:52
 1/4 anonim válasza:
Írj rá ha elakarod bukni
2021. aug. 31. 10:11
 2/4 anonim válasza:
Igazából az a legjobb ha odamesz hozzá. Viszont így hogy még nem is beszéltetek, nem igazán tudott szimpátia kialakulni. Nem kell szarozni, akivel bajod vagy tetszik, oda kell menni hozzá.
2021. aug. 31. 10:22
 3/4 Camorri válasza:

Saját történetem:

Egyszer volt egy lány aki nagyon megtetszett. Nem beszéltünk soha, és nem is sokat tudtam róla, csak annyit amennyit a haver elmondott, hogy jó tanuló meg Beának hívják. Egyik reggel kiderítettem hogy melyik busszal járt be a suliba, úgy hogy szimplán elaludtam és másik busszal mentem xD

Aznap reggel amikor leszálltunk (a buszon egy másik suliba járó barátnőjével beszélgetett) odaléptem hozzá, bemutatkoztam, és elhívtam randira. Nemet mondott.

Majd néha néha sikerült beszélgetni vele (nem volt könnyű) rá is írtam FBén, és röpke másfél-2 hónap után belement a randiba.

Sajnos én hibámból nem tartott sokáig a kapcsolat, de ez már egy másik történet.

Remélem tudtam segíteni.

2021. aug. 31. 12:39
 4/4 anonim válasza:

Odamész hozzá, s megszólítod, hogy na heli van, aztán elhívod randira. Ha te is tetszel neki, akkor belemegy, ha nem, akkor úgyis mindegy, keresel mást.

Hajrá! 💪

2021. szept. 1. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!