Extra kis mellű nő van itt, aki ismerkedne?
Te miért jársz egyáltalán ide? Ha nem hiszed, hogy itt vannak lányok/nők, az a te bajod. Én már találkoztam nem is egyel. Az, hogy te töketlen vagy és nem tudsz kommunikálni vagy pláne egy ismerkedést elkezdeni és felépíteni úgy, hogy a csaj kíváncsi legyen rád élőben is, az csakis téged minősít. Ezekkel a kommentekkel kizárólag saját magadból csinálsz hülyét, semmi más értelme nincs.
Azért szeretem mikor majdnem 30 évesen ugyan olyan mondatot hallok mint a 10 évesektől...
Egyébként nem valami jó fejség... És kimondottan kellemetlen volt olvasni, úgy hogy utálom...
Mert tetszik.
Most magyarul is, légyszi.
Nem tudom mit nem lehetett megérteni, de oké, tessék újra magyarul baba módra magyarázva:
Sértőnek találom azt a jelzőt, hogy extra kicsi... Képzeld akinek ilyen van, mint nekem is, nem valami jó hallani, hogy extra kicsi... És szerintem elég megalázó megszólítás...
Ennyi
#6 teljesen megértlek, hogy sértő, bár szerintem a kifejezésnél is sértőbb, hogy valaki csak ennyit néz és ez alapján válogat.
egyébként a kérdező szerintem pozitívumnak tartja, tetszik neki ezért meg sem fordult a fejében. )9(. valakinek ez sértő lehet - vagy az, hogy mell méret alapján válogat emberek közt…
"Van csak az valószínű férfi." 🤣🤣🤣🤣🤣
És rögtön a legelső hozzászólás 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!