Ismerkedne valaki egy budapesti, független, diplomás, nemdohányzó, heteroszexuális, stabil egzisztenciával és széles érdeklődési körrel rendelkező (talán átlagos kinézetű?) 40-es férfival?
Figyelt kérdés
Az ideális partner 30-as vagy 20-s éveiben jár, nem dohányzik, budapesti vagy környékbeli, nem molett, 170 cm alatti és csinosnak mondható.2021. aug. 21. 06:55
1/9 anonim válasza:
Itt a 30-40-es nők sorra felbukkannak, majd eltűnik, mert igényesek, nem ilyen-olyan embert akarnak. Fura egy gondolkodásuk van.
2021. aug. 21. 07:12
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nézd, ha kialakul egy beszélgetés, képcsere, akár egy randi, majd egy idő után úgy érzi, hogy nem én vagyok neki az ideális, nyugodtan eltűnhet, nekem ezzel nincs bajom. Ezt nem lehet erőltetni. De el tudom képzelni, hogy minden igényét ki tudom elégíteni egynek, szóval egy próbát megér talán.
2021. aug. 21. 07:16
3/9 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit, hogy nőktől eddig főleg olyan dicséreteket kaptam, hogy szép a szemem, meg jó a humorom.
2021. aug. 21. 07:23
4/9 anonim válasza:
Ismerkedni ismerkednék, de nem felelek meg több kritériumnak, így aztán ez eldőlt, mint az ifjú nyírfa a réten.
2021. aug. 21. 10:08
5/9 anonim válasza:
ha kicsivel fiatalabb lennél
de pont olyan dolgokat soroltál fel, ami számomra irreleváns
tényleg ez számítana a legtöbbeknek, hogy nem dohányzol és diplomás vagy? engem a személyiséged jobban érdekelne
2021. aug. 21. 10:37
6/9 anonim válasza:
170cm alatti-aham, szóval törpe vagy
nem molett, csinosnak mondható-mindezt úgy hogy saját elmondásod szerint te átlagos vagy
...20as éveiben jár-lol
2021. aug. 21. 11:53
7/9 anonim válasza:
Lenne amúgy de azt kb csak a hülye nem látja, hogy nincsenek komoly szándékaid...
2021. aug. 21. 15:37
8/9 anonim válasza:
Én minden keitériumnak megfelelek, viszont az már felvet bennem kérdéseket, hogy miért is írtad ezeket a kritériumokat.
24L
2021. szept. 22. 07:00
9/9 anonim válasza:
Vannak ám elvárások..főleg a külsőre vonatkozólag..a belső emberi tulajdonságok érdekelnek bárkit is? Vagy csak az hogy ne legyen molett?
És az számít, hogy a nőnek is legyen stabil háttere? Mert nekem spec.van..
2023. júl. 24. 04:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!