Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Depressziós férfiak, van...

Depressziós férfiak, van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a panaszokra, s én is rinyálnék pár sort, ha nem baj. Rám férne. Öngyilkos hajlammal rendelkezők előnyben. Hozzám hasonló személyt szeretnék megismerni, hátha két depresszív emberkén segít a párkapcsolat, mert csak abban tudok bízni.

Korhatárt nem szabok, mert nem azon fog múlni a szimpátia. Külső, hogyha számít, akkor ne írj rám.

Nekem akárki jó lenne, aki kedves velem. Magányos vagyok.

2021. aug. 20. 15:25
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Egy órája írta ki a kérdést, nem biztos, hogy folyamatosan a gép előtt ül, nem kell leírni azért, mert nem azonnal válaszol.
2021. aug. 20. 16:33
 12/28 anonim válasza:
Én is irtam neki, de cseszik válaszolni. Kamu....
2021. aug. 20. 16:35
 13/28 anonim válasza:

Mivel úgysem fogsz válaszolni, miért írnék neked (vagy bárkinek ezen az oldalon)?

Mióta létezik ez az ismerkedés kategória, azóta nem lehet itt senkivel beszélgetni.

2021. aug. 20. 17:12
 14/28 anonim válasza:

"Ferfi tarsaim" (par idezojel kene meg, mert nem tuntok se ferfinak, se olyannak akinek a cipojebe tudnam kepzelni magamat). Mi ez az ovodas viselkedes amit itt minden kerdes alatt lenyomtok?

Nem erzitek kinosnak az ilyen "irj" jellegu valaszokat? Ez mindent elarul arrol, hogy a "tradicionalis" ferfi ertekek mennyire hianyoznak beloletek. Nagyon forditva probaljatok megulni azt a lovat.

Kérdező, az elkepzelesed ket depressziv ember kapcsolatarol hulyeseg. Csak megjobban lehuznatok egymast. A kulso pedig szamit, de jo hir, hogy nem kell modellnek lenned, eleg ha igenyes vagy magadra.

2021. aug. 20. 17:22
 15/28 anonim válasza:
Felélénkültek a depressziós férfiak:)
2021. aug. 20. 17:22
 16/28 anonim válasza:
#14: Az van, hogy rohadtul lesz@rom a tradicionális férfi értékeket. Ja, és azt ugye vágod, Don Juan, hogy egy kamusnak adtál tanácsokat?
2021. aug. 20. 17:25
 17/28 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek a 14-essel, még gondolkoztam is rajta, hogy írjak valami hasonlót. Azt azért szeretném még hozzátenni, hogy lehetne mindenkiben annyi jóérzés, hogy nem egy olyan nőnek trollkodik bele a kérdésébe, aki amúgy is maga alatt van, és az öngyilkosság gondolatával játszik. Ez nem az a hely, ahol egyszerhasználatos nőt lehet szerezni.
2021. aug. 20. 17:38
 18/28 anonim válasza:

9-es vagyok:

Én pl semmiféle hátsó szándék nélkül irtam a kérdésre, azt meg privátban írtam volna, ha ír vissza, hogy azzal, hogy igy kiirja, hogy mennyire szeretetéhes, gyakorlatilag bevonzza a sok tirpákot, ami nemhogy jó irányba viszi a lelkiállapotát, hanem majd még jobban le fogja húzni:(

2021. aug. 20. 17:41
 19/28 anonim válasza:
*mindenféle hátsó szánbdék nélkül
2021. aug. 20. 17:44
 20/28 anonim válasza:
#16: Ez is egy opció, hogy leszarod, csak akkor ne járjon majd a szád, ha helyetted inkább egy domináns, férfias férfit választanak, mert bőven elég egy nőnek felnevelni a saját gyerekét. Senkinek sincsen kedve pótanyát játszani egy nagyra nőtt gyereknek.
2021. aug. 20. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!