Depressziós férfiak, van kedvetek beszélgetni?
Kíváncsi lennék a panaszokra, s én is rinyálnék pár sort, ha nem baj. Rám férne. Öngyilkos hajlammal rendelkezők előnyben. Hozzám hasonló személyt szeretnék megismerni, hátha két depresszív emberkén segít a párkapcsolat, mert csak abban tudok bízni.
Korhatárt nem szabok, mert nem azon fog múlni a szimpátia. Külső, hogyha számít, akkor ne írj rám.
Nekem akárki jó lenne, aki kedves velem. Magányos vagyok.
Mivel úgysem fogsz válaszolni, miért írnék neked (vagy bárkinek ezen az oldalon)?
Mióta létezik ez az ismerkedés kategória, azóta nem lehet itt senkivel beszélgetni.
"Ferfi tarsaim" (par idezojel kene meg, mert nem tuntok se ferfinak, se olyannak akinek a cipojebe tudnam kepzelni magamat). Mi ez az ovodas viselkedes amit itt minden kerdes alatt lenyomtok?
Nem erzitek kinosnak az ilyen "irj" jellegu valaszokat? Ez mindent elarul arrol, hogy a "tradicionalis" ferfi ertekek mennyire hianyoznak beloletek. Nagyon forditva probaljatok megulni azt a lovat.
Kérdező, az elkepzelesed ket depressziv ember kapcsolatarol hulyeseg. Csak megjobban lehuznatok egymast. A kulso pedig szamit, de jo hir, hogy nem kell modellnek lenned, eleg ha igenyes vagy magadra.
9-es vagyok:
Én pl semmiféle hátsó szándék nélkül irtam a kérdésre, azt meg privátban írtam volna, ha ír vissza, hogy azzal, hogy igy kiirja, hogy mennyire szeretetéhes, gyakorlatilag bevonzza a sok tirpákot, ami nemhogy jó irányba viszi a lelkiállapotát, hanem majd még jobban le fogja húzni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!