Nem túl jó pasiként hol tudnék ismerkedni?
Én is ilyen vagyok,bár nekem az önbizalmammal van komoly baj külsőre.Belsőre nem,mert felépítettem az önbizalmam azon a téren.Külsőre is próbálom,és pl. edzéssel valóban ezt lehet fejleszteni.Igényes öltözködéssel is.Mondjuk én inkább átlagosnak mondanám magam.
De hasonló problémáim voltak mindig.De én egyáltalán vagy csak nagyon ritkán járok társaságba.Így marad a net,ahol sok elutasításban van részem.Amit nehéz feldolgozni.
Próbálkoztam,próbálkoztam,sikertelenül,és elvették a kedvem a csalódások.De újra lelkesedek,és kezdődik előröl minden,viszont a csalódások miatt sosem tudok eléggé kitartó lenni.Próbálkozok 2-3, 4-5 lánynál,és ha nem kapok választ,vagy elutasítás a vége pihentetem a dolgot hetekig,hónapokig.
Egy -két hete viszont jóval több lánynál próbálkoztam mint szoktam,és nagy meglepetésre többen is nyitottak felém.Sőt,találkozásig is eljutottam.Talán év elején volt az utolsó randim.Most kb. 1 héten belül volt 2.És mindketten szeretnének folytatást.Az egyik nagyon ígéretes számomra,és nyilván őt választom,és úgy érzem vele minden stimmel kölcsönösen.Ami szerintem nagyon ritka.Korábban is volt olyan "szerencsém" hogy összejött egy olyan kapcsolat,amibe nagy szép és jó dolgokat éltem meg.Úgyhogy nem lehetetlen,csak próbálkozni kell,nem szabad feladni.Ha próbálkozol,előbb utóbb be kell hogy jöjjön.De ha nem próbálkozol,akkor marad a letargia,és a önsajnálkozás.
Ettől függetlenül lehet nekem sem jön össze,de hatalmas erőt adott ez a 2 találkozás,és a pozitív végkimenetelük.Egészen másképp megyek ki és sétálok végig az utcán.És érződik,és mondanom sem kell melyik kisugárzás a jobb!
Sok társkereső oldal van.Szinte mindegyikre fel lehet regisztrálni.Talán az ingyenesek azért nem a legjobbak,mert ott sok az unatkozó,vagy aki csak szórakozik,esetleg mondjuk lányként van pasija is,és csak unalomból ment fel,hogy növelje az önbizalmát hogy nyomuljanak rá a pasik.De ezer hasonló eset van...olyan,amibe nem is gondolják komolyan a társkeresést.Ezért érdemes talán a nagyobb,komolyabb fizetős társkeresőkön próbálkozni.De sok párkereső van fenn egyszerre több oldalon is.Úgyhogy rátalálhatsz a kiszemeltedre máshol is.És mivel a pasik vannak többségben mindenhol,ezért nagyon erős a konkurencia.Így hamar felejtős leszel,hogyha a másik 20 pasi jobban néz ki.Mondjuk az 50 ből,aki egy hét alatt ráírt.
Szerencse is kell.
Sok olyan lány is van amúgy,akivel vannak kisebb nagyobb gondok,és mentális problémája vagy zavara van,és ők hajlamosak sokszor úgy gondolkodni a társjelöltet illetően hogy tudatosan a nem túl előnyös külső vagy épp belső tulajdonságú férfiakat keresik,mondván hogy ők úgysem érdemelnek jobbat.Nyilván ezek körül is ki lehet fogni olyat,akitől jobb ha távol tartja magát az ember,és olyat is,akinek nincs különösebb problémája,csak ő maga nagyítja fel.
A lényeg az hogy nem szabad feladni,hanem próbálkozni kell.És a neten is lehet akárhol...nem muszáj társkeresőn,akár itt is lehet,csak itt helyileg problémás,vagy szerencse kell hogy közel éljen hozzád.Nem feltétlenül ismerkedési céllal indíts.Olvass kérdéseket,böngéssz,ha van jó hozzászólásod írd meg.Próbálj beszélgetésbe elegyedni lányokkal,és ki tudja mi sül ki belőle.Lehet megkedvel a belső tulajdonságaid által,és az megszépíti számára a külsőd is.De van rengeteg fórum,ahol ki lehet tárgyalni különféle témákat,ott is tudsz hasonlóan próbálkozni.
3as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!