Falusi pasival ki ismerkedne?
Koltós alól tojást?
De aztán a csőrét is megenni!
tegnap 17:47 Nem troll vagyok csak szerettem volna vicceskedni kicsi.Ha egy no/lány meg mosolyogta megérte ki írnom.
Tudom,hogy nem lesz sose feleségem vagy barátnőm,de nem gond.
35 éves fővárosi férfi vagyok és nem találom a párom. Ez nem csak falun necces, városban talán méginkább hiszen hiába nagyobb a kínálat, a kereslet is.
Érzelmek, emberi közösségek sehol.
A nőknek az internet irreálissá tette az elvárásait: mindenki kocsis, autós, lakásos milliomos sportos magas és fiatalos férfit akar. Az átlag magyar egyedülálló férfi ezek közül lehet néhánynak megfelel de sosem az összesnek.
Lejjebb meg nem adják mert hogy nekik jár azért amit az isten a két lábuk közé teremtett.
35 felett jön a fekete leves, hogy már a külsejükkel nem tudnak hódítani és lejjebb adják. Ilyenkor kell a férfinak okosnak lennie és nem adnia esélyt ezeknek az embereknek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!