Valaki ismerkedne velem?
20 éves srác vagyok vidékről. Igazából már nem nagyon reménykedek, de adok egy esélyt, mert miért ne. Leszögezném előre is, hogy hetero vagyok és lányokat/hölgyeket keresek.
Amit szeretnék: egyelőre beszélgetőpartnert, akivel ha minden jól alakulna, akkor hosszú távú kapcsolat.
Amit elvárok: legyél kedves, intelligens, érdeklődő. Kezdetben ez teljesen tökéletes nekem.
Amivel szolgálhatok: eleinte egy kedves beszélgetőpartner, akinek ha megtetszel, az életét adná érted, éreztetné, hogy minden nap amivel vele lehetsz az neki ajándék. Romantikus alkat vagyok és ezt igyekeznék bizonyítani is.
Rólam leírás: 172 centi, 20 éves egyetemista, sötétbarna haj, barnás-zöldes szem (centralizált heterokrómia), van borostás arcszőrzetem, meg van egy kis túlsúlyom, de már mióta újra van több időm és edzek, már egész szépen kezdek lefogyni. De ettől független erős a testfelépítésem. Egyébként felnőttes arcom van, mindig idősebbnek néznek engem, mint amennyi vagyok. Igazából sok téma érdekel engem, meg ha el kezdünk beszélgetni, akkor minden el kezd érdekelni, ami téged.
Ha nem ijesztettelek el titeket, akkor vagy írjatok ide a kommentek közé, vagy pedig írhattok privátba is, igyekszem mihamarabb válaszolni. Ha pedig nem nyertem el tetszésedet, azesetben további kellemes életet és remélem te is megtalálod azt akivel akarsz lenni egy életen át!
Lehet nőként/lányként velem van hatalmas gond.
De nekem ez: " akinek ha megtetszel, az életét adná érted, éreztetné, hogy minden nap amivel vele lehetsz az neki ajándék. Romantikus alkat vagyok és ezt igyekeznék bizonyítani is. "
Ez túl sok :D Bár nem is keresek kapcsolatot jelenleg, de engem ezzel a világból ki lehet kergetni, ha valaki ennyire erősen bizonyítani akar valamit. Nő/Lány vagyok, nem kell értem meghalni 😅 nem török ketté azért, mert valaki csúnyán néz rám.
3-as, tudod mi az abszolút selejt? Az Alföld. Mert az erre se lejt, meg arra se lejt.
*El Risitas laugh*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!