Lányok, van kedvetek ismerkedni ? 31 F Bp
Sziasztok, hát szerintem ezt az ismerkedős szekciót kvázi csak férfiak olvassák , de egy próbát megér :D
Szóval magamról:
Egyrészt 185 magas vagyok, barna hajam , kék szemem van (ami néha zöld állítólag :D ) alkatilag pedig vékonyabb/átlagos, plusz kiló jelenleg nem nagyon van rajtam és mivel járok edzeni remélem azért felröppen némi izom is a közeljövőben :)
Másrészt pedig pénzügyes végzettségem van, és mint ilyen szeretek jól öltözködni (nem mondom azt, hogy más nem, de nálunk már majdnem követelmény munkahelyen is :D ) saját lakásom van, nem mamahotelban lakok, a házimunka nem áll tőlem távol, mivel ugye eleve egyedül élek :) És megjegyezném isteni palacsintát csinálok :P (home office skill:D)
Kit keresek résznél jön ugye a következő érdekes rész :) Legyenek céljaid, tudd, hogy mit akarsz mind tőlem, mind az élettől , én szeretnék majd egyszer gyerkőcöt, szóval jó lenne ha te is és az is ha neked még egyelőre nem lenne. Szeretem az állatokat , te is szeresd őket , de vagyok annyira vidéki, hogy lakásban nem tartok háziállatot és ez nem fog változni. Nem dohányzok, lehetőleg te se tedd, de ha ez az egyetlen vízválasztó, akkor megbeszéljük :)
Külsőre nincs túl sok megkötésem, csak egy, a végleteket nem szeretem és ezek egyébként nem is egészségesek, tehát ne legyél lehetőleg túl vékony vagy túl husi.
Egy ideje egyedül vagyok már és kezd unalmas lenni az egész keresgélés, végre jöhetne már valaki , hogy ne az üres lakásba kelljen hazamenni , hanem egy olyan otthonba ahol tudom, hogy vár valaki :) Akivel lehet együtt tervezni, akivel lehet együtt programokat szervezni, akivel közösen eltölthetjük a szabadidőnket, akivel számíthatunk egymásra, akivel kiegészítjük egymást.
Képet természetesen küldök akit érdekel, illetve akit keresek az legyen budapesti vagy valahol a környéken, mert távkapcsolatban nem hiszek, amikor 200 km re vagyunk egymástól és számoljuk folyton a napokat :( (de ha úgy gondolod megoldható , hogy tudjunk találkozni és hajlandó vagy összeköltözni , akkor benne vagyok :) )
Hölgyeim és uraim, na ez egy korrekt kiírás.
Leírja a személyes tulajdonságait, hogy kit keres ÉS nem süt belőle az hogy megkeseredett vagy hogy szándékosan "lelkileg sérült" nőkre utazik, nem általánosit és szindja a nőket. :)
Sok sikert kérdező!
Iszonyat béta dolog így írni, nők szoktak ilyen listákat.
2-3 szóban foglald össze forma!
Barátkozás is szóba jöhet?
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!