Van olyan 40-50 éves nő, aki ismerkedne egy huszonéves sráccal?
39:
Én a kérdésből nem azt vettem le, hogy alkalmit keres. De én mindig naiv vagyok. Biztos azt keres(ett) és talált is egy csomó jelentkezőt. *markába röhögős szmájli*
A kérdés jobb oldalán vannak # mellett kulcsszavak:) Szerintem abból teljesen egyértelmű az ismerkedés célja:)
44
Jéééézusom. Köszi. Soha nem nézem meg. Azta... nyavalya. :)))
42
Most már nem tartom furának, hogy csak annyiból áll a levél, hogy budapesti vagy-e, ismerkedünk-e. :))))))))))))))
Ezt nagyon benéztem.
No akkor hölgyek, tessék tanulni az esetből, figyelmesen elolvasni a kérdést, megnézni a kérdező reakcióit, és a kulcsszavakat is:)
Szerény véleményem, hogy ha valaki komolyan akar ismerkedni, akkor már a kérdésben ír magáról, a hobbijairól, hogy milyennek képzeli el azt, akivel ismerkedne, és nem csak az a lényeg, hogy nő legyen meg x éves, esetleg még a lakhely:)
Kedves Kérdező, sajnálom, ha rontottam a bizniszt, remélem azért majd egyszer szerencsével jársz:)
47
Köszi.
48
Nem írt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!