Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nagyon szeretnék egy barátnőt....

Nagyon szeretnék egy barátnőt. Calakinek van kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szeretnék már nagyon egy lányt magammellé, akit szerethetjük egymást. Megbecsülném és mindent megadnék neki amit csak tudok, hogy boldog lehessen. Van valaki aki szeretnr ismerkedni?

21/F

2021. aug. 5. 00:20
 1/9 anonim válasza:

Haver! A mai lányoknak nem a nyálgépek kellenek!

Legyél nagypofájú, alfahím és nyomulj határozottan!

Persze, ha gazdag vagy, akkor a többire nincs szükség...😂

2021. aug. 5. 00:50
 2/9 anonim válasza:
#1 Sosem értettem, miért kellenek az ilyen válaszok. Az, hogy mindent nőt leminősítessz, hogy a pénzre hajt és nem az alfahím vadkanokat keresi, téged minősít. A megbecsülés és az érzelmek nem mennek ki a divatból, semmi baj nincs a kérdezővel, sőt. Ellenben veled. Képtelen vagy egy normàlis nőt találni, helyette köpködsz mindenkire, mert nincs szerencséd senkivel, csak ribiket tudsz felszedni (bár ezt is kétlem), igazi nőt nem. Ja, és nő vagyok, szóval inkább maradj csendben.
2021. aug. 5. 01:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem azért sikerrel járok.
2021. aug. 5. 01:39
 4/9 anonim válasza:

Jaj, de aranyos bemutatkozásod van kérdező! :) Én nagyon elfogadnálak, ha a korosztályod környékén járnának az életéveim.

Őszintén drukkolok, hogy minél több privátot kaphass és sikerrel járj - de ilyen fiatal életkorban eléggé jószerencse kell ahhoz, hogy tartós is maradhasson a kapcsolat hosszú ideig.

Ui: szüleim példája anno. Anyu 19 éves, apu 21 éves - rohanni az oltárhoz, "mert falun az a szokás", mit szólnak mások, blabla. Megérkeztem 1 éven belül. Még nem voltam 2 éves és nagyon durva válásuk volt. Kívánom, hogy ezt a szituációt te elkerülhesd.

2021. aug. 5. 05:17
 5/9 anonim válasza:

Van

23 F

2021. aug. 5. 05:50
 6/9 anonim válasza:
Sok sikert, de jobban jársz ha rendes társkeresőn próbálkozol, vagy személyesen. Az itteni lányok max unaloműzésre használnak, aztán mikor megunnak eltűnnek mint a kámfor. Tisztelet a kivátelnek (már ha van, de én még nem láttam).
2021. aug. 5. 07:32
 7/9 anonim válasza:
Sajnos en is ezt tapasztaltam, ha valaki jo, azt semmibe veszik, nem becsulik meg, illetve fogyasztoi cikkent tekintenek a ferfoakra. Persze biztosan van kivetel.
2021. aug. 5. 10:15
 8/9 anonim válasza:

Az egyes sajnos leírta a szomorú igazságot! Persze, nem mondom, hogy minden nő ilyen, de a legtöbb nőnek tényleg az érzéketlen, bunkó, pénzes pasik kellenek...

A szomorú bizonyíték erre, hogy naponta rengeteg ilyen fiú keresi itt is a társát, mint a kérdező... A mai nők már azt sem tudják, mi az az udvarlás vagy romantika...

Szüleink idejében a férfiak gyakran évekig udvaroltak a kiszemelt lánynak, mire meghódították őket.

Ma már a lányok előbb összejönnek a beképzelt s.ggarccal, aki "béemvével" megy már az első randira is, minthogy adjanak esélyt az ilyen kedves, jószívű srácoknak, mint a kérdező. .

2021. aug. 5. 10:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát:)
2021. aug. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!