Nagyon szeretnék egy barátnőt. Calakinek van kedve ismerkedni?
Szeretnék már nagyon egy lányt magammellé, akit szerethetjük egymást. Megbecsülném és mindent megadnék neki amit csak tudok, hogy boldog lehessen. Van valaki aki szeretnr ismerkedni?
21/F
Haver! A mai lányoknak nem a nyálgépek kellenek!
Legyél nagypofájú, alfahím és nyomulj határozottan!
Persze, ha gazdag vagy, akkor a többire nincs szükség...😂
Jaj, de aranyos bemutatkozásod van kérdező! :) Én nagyon elfogadnálak, ha a korosztályod környékén járnának az életéveim.
Őszintén drukkolok, hogy minél több privátot kaphass és sikerrel járj - de ilyen fiatal életkorban eléggé jószerencse kell ahhoz, hogy tartós is maradhasson a kapcsolat hosszú ideig.
Ui: szüleim példája anno. Anyu 19 éves, apu 21 éves - rohanni az oltárhoz, "mert falun az a szokás", mit szólnak mások, blabla. Megérkeztem 1 éven belül. Még nem voltam 2 éves és nagyon durva válásuk volt. Kívánom, hogy ezt a szituációt te elkerülhesd.
Van
23 F
Az egyes sajnos leírta a szomorú igazságot! Persze, nem mondom, hogy minden nő ilyen, de a legtöbb nőnek tényleg az érzéketlen, bunkó, pénzes pasik kellenek...
A szomorú bizonyíték erre, hogy naponta rengeteg ilyen fiú keresi itt is a társát, mint a kérdező... A mai nők már azt sem tudják, mi az az udvarlás vagy romantika...
Szüleink idejében a férfiak gyakran évekig udvaroltak a kiszemelt lánynak, mire meghódították őket.
Ma már a lányok előbb összejönnek a beképzelt s.ggarccal, aki "béemvével" megy már az első randira is, minthogy adjanak esélyt az ilyen kedves, jószívű srácoknak, mint a kérdező. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!