Lányok valaki ismerkedni? 31F Bp
Szóval röviden tömören:
Én: 185 magas ,80 kg ,kék szem ,barna haj... pénzügyesként dolgozok, egyedül élek saját lakásban, nem kell eltartani és takarítani se kell helyettem, nem a mamahotelben élek :D
Sok mindent szeretnék csinálni ezek nagy részét jobb nem egyedül...
Sétálni a duna parton, elmenni moziba, kirándulni együtt, borozni, megnézni az állatkertet, étterembe menni, netflixezni lefekvés előtt .... és még sok minden más...
Te: lehetőleg ne legyen gyereked (mert még én is szeretnék majd) lakásban ne tarts háziállatot (ha a szüleidnél vidéken héderezik az nem baj, az én szüleimnél is van egy golden retriver, csak lakásban nem igazán preferálom) lehetőleg Budapesten vagy környékén lakj, mert a távkapcsolat nem menő :O Végül pedig a dohányzás.... hát ha ez az egyetlen buktató lenne, akkor beszéljünk róla :D
Korrekt bemutatkozás, mégis nulla válsz...
Egy csak csak ír egy L b betűt és özönlenek.
Azért igazságtalan az élet...
Elsoroltál mindent, hogy mi NE legyen, de azt nem soroltad el, Te mit tudsz adni. A piac nem így működik. Ha egy értelmes nő elolvassa a bemutatkozásod, a "ne legyen gyerekednél", még ha gyermektelen is ,felkapja a fejét. Attól, hogy te később még akarsz, nem zárja ki, hogy a párodnak már legyen saját szerintem. A felsorolásban csak rólad van szó, hogy neked mik az elvárásaid, de hogy Te mit adsz bele a kapcsolatba, arról egy betű nem esett! :-)
28 / N
3- nem igazán vágom, itt mégis mi mást vársz még :D És azt se miért kell azon kiakadni, hogy nem más gyerekét akarom nevelni elsősorban, hanem a sajátom? Nyugodtan kiakadhat az akinek van, mert nincs olyan szcenárió , hogy összejöjjek egy gyerekes nővel.
Mit adok a kapcsolatba? Amit csak kell. És hát még jó hogy rólam van szó, és nem a szomszédról, nem a szomszéd akar ismerkedni hanem én :D
Kvázi leírtam szeretnék családot, szeretnék programokat, nem szorulok más segítségére és azt se várom el , hogy helyettem csinálja valaki a házimunkát, leírtam a külső tulajdonságaimat (nyilván képet küldenék akit érdekel)
Szeretném ha valaki ott lenne mellettem és én ő mellette, hogy legyen kivel megosztani a jó (és a rossz) dolgokat, a jónak örülni is nehezebb ha egyedül van az ember. Szeretném ha valaki meghallgatna és én is őt , szeretném ha valakivel együtt lehetne tervezni a jövőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!