Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ajánlanátok olyan társkeresőt,...

Ajánlanátok olyan társkeresőt, ahol viszonylag normális pasik vannak, és lehetőleg nem fizetős? Vagy kinek melyik társkereső vált be?

Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 10:54
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Szerinted a nem fizetősökön, vagy inkább a fizetősökön vannak olyanok akik valóban komolyat szeretnének?

(Segítek....felejtsd el az ingyenes tk.appokat, oldalakat)

2021. júl. 25. 09:10
 12/23 anonim válasza:

Az ingyenes tele van fake profillal. A fizetős sem sokkal jobb, de ott legalább meggondolják, hogy mit akarnak a pénzükért.

Milyen korosztány között szeretnél keresni, mert az sem mindegy!?

2021. júl. 28. 12:49
 13/23 A kérdező kommentje:

32-38

2021. júl. 28. 13:50
 14/23 anonim válasza:

Prórbáld meg a randivonalat. Ott sok ilyen férfi van, mármint korosztály.

Ha pedig emeled a korosztályt, akkor még többet fogsz találni.

Levelezni viszont csak előfizetéssel tudsz ott. 50/F

2021. júl. 28. 13:55
 15/23 anonim válasza:

Hülyeség az összes ilyen oldal!

De érdekes anyáink nagyszüleink hogy tudtak ilyen sza.ok nélkül ismerkedni.

2021. júl. 28. 17:11
 16/23 anonim válasza:
#15 Elmentek táncolni a bálba. Az volt az ismerkedés fő színtere. Falubálok már csak elvétve vannak, ráadásul már nem csak ökrös szekérrel közlekedünk, szóval azóta kissé kinyílt a világ.
2021. júl. 28. 17:22
 17/23 anonim válasza:

Kissé kinyílt a világ valóban!

Meg jó nagyok lettek az igények is.

2021. júl. 28. 17:48
 18/23 Szössz*.* válasza:

Na valami hasonló oldalra én is vevő lennék, mert siralmas mind a Facebook társkereső, meg a Badoo is... Én nem a fake profilokkal találkozom, hanem akik egy találkozásra se hajlandóak -_-

Hol lehet manapság ismerkedni??? Se nagyvárosban, se kisvárosban élve nem látok semmi opciót :( munkahelyen kizárt.. a sportok sose vonzottak.. valami más??

2021. aug. 28. 22:48
 19/23 A kérdező kommentje:

#18-as

Beülős/kiülős helyeken esetleg?

Ismerősök, barátok által?

Én vagyok a kérdező, a kérdés kiírása óta már megtaláltam a párom, és pont az említett Badoon!🙈

Lehet hogy rossz emberekbe botlottál eddig, vagy próbálj ki más társkeresőket is ezeken kívül, pl : Elittárs, Randivonal, Joyride.

Szerintem ezek viszonylag jók, szintén volt már párom ezekről is.....🙈🙈

Viszont nekem a Badoo jött be a legjobban, nem kellett fizetnem, hogy ismerkedhessek, Facebook révén hamar megvolt a regisztráció, és a sok gyökér idióta mellett kifogtam azért normálisakat is!😊

Azt javaslom légy türelemmel, ahogy a mondás is tartja😉

Sok sikert kívánok!😋

2021. aug. 29. 08:01
 20/23 Szössz*.* válasza:

De jó, Gratulálok:)

Beülni-kiülni egyedül nem buli, a barátaim sajnos már messze kerültek, mind házas, be vannak punnyadva otthon :D ez a legnagyobb baj. Ha valaki hamar nem találja meg a párját előbb utóbb magára marad az ilyen programokra.

Évek óta visszatérő vagyok a Badoon, nekem is volt több párom onnan, azonban fél-egy évnél tovább egyikőjükkel se működött :(

Nyílván türelemmel van mindenki egy ideig, azonban a folyamatos kudarcok mind lehúzzák a kedvét :D

Na sebaj, addig van idő az "önfejlesztésre", most úgyis mindenki ilyen szöveg mögé bújik :D

Nektek őszintén gratulálok mégegyszer :))

2021. szept. 1. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!