Ajánlanátok olyan társkeresőt, ahol viszonylag normális pasik vannak, és lehetőleg nem fizetős? Vagy kinek melyik társkereső vált be?
Szerinted a nem fizetősökön, vagy inkább a fizetősökön vannak olyanok akik valóban komolyat szeretnének?
(Segítek....felejtsd el az ingyenes tk.appokat, oldalakat)
Az ingyenes tele van fake profillal. A fizetős sem sokkal jobb, de ott legalább meggondolják, hogy mit akarnak a pénzükért.
Milyen korosztány között szeretnél keresni, mert az sem mindegy!?
32-38
Prórbáld meg a randivonalat. Ott sok ilyen férfi van, mármint korosztály.
Ha pedig emeled a korosztályt, akkor még többet fogsz találni.
Levelezni viszont csak előfizetéssel tudsz ott. 50/F
Hülyeség az összes ilyen oldal!
De érdekes anyáink nagyszüleink hogy tudtak ilyen sza.ok nélkül ismerkedni.
Kissé kinyílt a világ valóban!
Meg jó nagyok lettek az igények is.
Na valami hasonló oldalra én is vevő lennék, mert siralmas mind a Facebook társkereső, meg a Badoo is... Én nem a fake profilokkal találkozom, hanem akik egy találkozásra se hajlandóak -_-
Hol lehet manapság ismerkedni??? Se nagyvárosban, se kisvárosban élve nem látok semmi opciót :( munkahelyen kizárt.. a sportok sose vonzottak.. valami más??
#18-as
Beülős/kiülős helyeken esetleg?
Ismerősök, barátok által?
Én vagyok a kérdező, a kérdés kiírása óta már megtaláltam a párom, és pont az említett Badoon!🙈
Lehet hogy rossz emberekbe botlottál eddig, vagy próbálj ki más társkeresőket is ezeken kívül, pl : Elittárs, Randivonal, Joyride.
Szerintem ezek viszonylag jók, szintén volt már párom ezekről is.....🙈🙈
Viszont nekem a Badoo jött be a legjobban, nem kellett fizetnem, hogy ismerkedhessek, Facebook révén hamar megvolt a regisztráció, és a sok gyökér idióta mellett kifogtam azért normálisakat is!😊
Azt javaslom légy türelemmel, ahogy a mondás is tartja😉
Sok sikert kívánok!😋
De jó, Gratulálok:)
Beülni-kiülni egyedül nem buli, a barátaim sajnos már messze kerültek, mind házas, be vannak punnyadva otthon :D ez a legnagyobb baj. Ha valaki hamar nem találja meg a párját előbb utóbb magára marad az ilyen programokra.
Évek óta visszatérő vagyok a Badoon, nekem is volt több párom onnan, azonban fél-egy évnél tovább egyikőjükkel se működött :(
Nyílván türelemmel van mindenki egy ideig, azonban a folyamatos kudarcok mind lehúzzák a kedvét :D
Na sebaj, addig van idő az "önfejlesztésre", most úgyis mindenki ilyen szöveg mögé bújik :D
Nektek őszintén gratulálok mégegyszer :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!