Hogyan kell hozzászólni egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Gyakran szoktam Pestre járni moziba, és közben annyi szép lányt szoktam látni, és annyiszor megfordult már a fejemben, hogy egyszer megszólítom az egyiket, de nagyon félek a reakciótól (17F)2021. júl. 19. 19:45
1/8 anonim válasza:
Az utcán lehetőleg sehogy. Nem nagyon vannak oda érte.
2021. júl. 19. 19:48
2/8 A kérdező kommentje:
Az utcán keveset vagyok, inkább a mozit tartalmazó plázában szoktam sokat mászkálni:)
2021. júl. 19. 19:54
3/8 anonim válasza:
Nem egyszerű annyira sok kinjuk van nekik semmi se jó ha kezdeményezel az sem ha nem az sem
2021. júl. 19. 19:55
4/8 anonim válasza:
A beszéd kialakulásának feltételeként általában a gégefő és a lágy szájpad egymáshoz viszonyított helyzetét jelölik meg. A gégefő az embernél és a csimpánznál lényegében ugyanolyan, de az embernél e képletek nem érnek össze, míg a csimpánznál légmentesen összezáródnak. Ez a fajta anatómiai változás gyakorlatilag indokolhatatlan a beszéd fejlődésével, mert a beszéd alapelemei már csak akkor jöhetnek szóba, amikor a változás lényegében lezajlott. Vagyis fordított oksági összefüggés van: előbb elvált egymástól a gégefő és a lágy szájpad, majd ez tette lehetővé a tagolt beszéd kialakulását. Ha azonban az oksági viszony ilyen, akkor ezt a módosulást erős evolúciós érvekkel kell magyarázni, mivel egyébként életveszélyes: az ember az egyetlen állat a földön, amely ennek következtében nyelés közben képes megfulladni.
2021. júl. 19. 21:45
5/8 anonim válasza:
Odamész, s így szólsz: "Csocsika dejcus-mancus padlizsánpudiiiiiing! :3"
Rögtön vágni fogja, hogy mi a stájsz, ne aggódj.
2021. júl. 20. 03:28
6/8 anonim válasza:
Vagy másik nagyon jó, ha odamész hozzá, s megkérded: "Szia, kíváncsi vagy a műsorra?" erre ő: "Milyen műsorra?", erre te aszondod illedelmesen, hogy egy pillanat, majd elfordulsz, kifújod az orrod (jó szaftosan), aztán visszafordulsz és megmutatod neki a taknyot, amit odafröcsögtél.
Ha nincs instant szerelem, akkor nem is ő az igazi.
2021. júl. 20. 03:36
7/8 anonim válasza:
Ha ilyen gátlásaid vannak,és félsz,akkor ne konkrét leszólítással kezd.
Pl. megkérdezheted mennyi az idő,vagy hogy pl.
"ne haragudj,tudnál nekem segíteni?hol találom ezt és ezt,hogy jutok el ide-oda" :)
2021. júl. 20. 05:56
8/8 A kérdező kommentje:
7. köszönöm szépen:)
2021. júl. 20. 09:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!