Társkeresőn hogyan lehetne ráírni egy lányra, ha nincs semmi olyan az adatlapján, amiből ki lehetne indulni?
Tehát csak alapadatok vannak megadva, valami egyedi bemutatkozó vagy érdeklődési amiből ki lehetne indulni, nincs.
Milyen, nem túl rámenős szöveggel lehetne kezdeni? Sajnos semmi tapasztalatom nincs ilyenbe, nem vagyok az a "vagány csávó" akiből csak úgy jönnek az ilyenek.
#3-as, en lassan mar kezdem ugy erezni, hogy teljesen felesleges elolvasni, hogy a masik mit ir.
Eddig mindig probaltam a masik leirasa alapjan kezdemenyezni, szantam idot arra boven, hogy ne egy "szia, mizu? dugunk?" jellegu uzenettek kezdjek, erre 20-bol 19x annyi valaszt sem kapok ra, hogy "bocsi, nem erdekelsz". Szerintem ha ezt a sok kreativ gondolkodasnyi idot, amit ezekre az uzeneteket szantam mondjuk valami uj hobbi tanulasara szantam volna, akkor mar profi gitaros lehetnek kb.
Durva, hogy sokan mennyire leszarjak, hogy a masik oldalon is egy ember van.
Nekem aki írt az nem vette a fáradtságot elolvasni.
De részemről mindegy, mert nem élek már olyan appokkal.
Bemutatkozás nélkül is megtalált a párom. + Neki se volt bemutatkozása.
Le leszek pontozva de le💩om
Ha megláttok egy jó csajt/ pasit az utcán/ szórakozóhelyen arra sincs ráírva egy " rövid bemutatkozó" mégis leszólítjátok/ elkezdtek ismerkedni 🤷🤷🤷
A #9 írt jókat.
#14 Élőben azért az ember még ha meg sem szólal, már sugall valamit magából. A tekintete, a járása, a hely ahol találkoztál vele...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!