Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkeresőn hogyan lehetne...

Társkeresőn hogyan lehetne ráírni egy lányra, ha nincs semmi olyan az adatlapján, amiből ki lehetne indulni?

Figyelt kérdés

Tehát csak alapadatok vannak megadva, valami egyedi bemutatkozó vagy érdeklődési amiből ki lehetne indulni, nincs.

Milyen, nem túl rámenős szöveggel lehetne kezdeni? Sajnos semmi tapasztalatom nincs ilyenbe, nem vagyok az a "vagány csávó" akiből csak úgy jönnek az ilyenek.

2021. júl. 17. 18:41
1 2
 11/19 anonim válasza:

#3-as, en lassan mar kezdem ugy erezni, hogy teljesen felesleges elolvasni, hogy a masik mit ir.

Eddig mindig probaltam a masik leirasa alapjan kezdemenyezni, szantam idot arra boven, hogy ne egy "szia, mizu? dugunk?" jellegu uzenettek kezdjek, erre 20-bol 19x annyi valaszt sem kapok ra, hogy "bocsi, nem erdekelsz". Szerintem ha ezt a sok kreativ gondolkodasnyi idot, amit ezekre az uzeneteket szantam mondjuk valami uj hobbi tanulasara szantam volna, akkor mar profi gitaros lehetnek kb.

Durva, hogy sokan mennyire leszarjak, hogy a masik oldalon is egy ember van.

2021. júl. 17. 22:13
 12/19 anonim válasza:

Nekem aki írt az nem vette a fáradtságot elolvasni.

De részemről mindegy, mert nem élek már olyan appokkal.

Bemutatkozás nélkül is megtalált a párom. + Neki se volt bemutatkozása.

2021. júl. 17. 22:20
 13/19 anonim válasza:
Nem írtam rá olyanra, aki nem mondott magáról semmit, mert így nem is keltette fel az érdeklődésem. Illetve fogalmam nem volt, milyen lehet a személyisége, ha egyszer nem adott meg magáról semmi infót, így nem tudtam sok tucat egyforma hirdetés közül melyikre érdemes válaszolni. Persze ha te szeretnél írni valamit neki, akkor tedd azt, szedd össze magad 🙂.
2021. júl. 22. 20:06
 14/19 anonim válasza:

Le leszek pontozva de le💩om

Ha megláttok egy jó csajt/ pasit az utcán/ szórakozóhelyen arra sincs ráírva egy " rövid bemutatkozó" mégis leszólítjátok/ elkezdtek ismerkedni 🤷🤷🤷

2021. júl. 22. 22:29
 15/19 anonim válasza:
Nem leszel mert nem lehet, ezt megúsztad.
2021. júl. 22. 23:19
 16/19 anonim válasza:
Téged se tudnálak pontozni 🤷🤷🤷
2021. júl. 22. 23:21
 17/19 anonim válasza:
Csa mi a helyzet ko kola?
2021. júl. 31. 07:47
 18/19 anonim válasza:

A #9 írt jókat.

#14 Élőben azért az ember még ha meg sem szólal, már sugall valamit magából. A tekintete, a járása, a hely ahol találkoztál vele...

2022. febr. 4. 14:24
 19/19 anonim válasza:
14: Élőben tök más a helyzet, ott az emberek mozgása is rengeteget elárul róluk, emellett van lehetőség a szavak nélküli interakciókra. Egy társkeresőn az üres profil nem sok nyitásra ad alkalmat. Azaz én rengetegszer találtam ilyenkor is valami apróságot a képeken, a háttérben vagy magán a nőn olyasmit, amiről fél oldalas monológot hoztam ki, vagy csak egy frappáns, egysorost, de általában az az álláspontom, hogy akit annyira sem érdekel az egész ügy, hogy pár szót kinyögjön, akár magáról, akár bármiről, azt jobb kihagyni.
2022. júl. 27. 05:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!