Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehetséges e ? Tudom hogy...

Lehetséges e ? Tudom hogy Amerikában más a törvény, de kiváncsi vagyok hogy lehet e?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy Amerikában ez hogy működik? PL egy 16-19 éves lány össze jöhet egy 26 éves sráccal vagy össze házasodhatnak ? Mondjuk ez csak egy példa. Hogy esetleg én ki mennék Amerikába (én 25 éves vagyok) és meg tetszik egy olyan kaliberű lány mint Millie Bobby brown Ő 17 éves, vagy pont Billie eilish ő már 19 éves. A törvény tiltaná hogy bármilyen kapcsolatot létesítsek vele akár testi akár csak randi? Azért kérdem mert Amerikában 21 éves kórtól ihatnak Alkoholt meg 21 éves kórtól csinálhatnak esetleg olyan dolgokat amit nálunk már egy 18 éves meg tehet. Az ilyenekre ott kint mi a törvény mit lehet mit nem egy 19 vagy 17 éves lánnyal ?.
2021. júl. 16. 10:35
 1/9 anonim válasza:
A beleegyezési korhatár államonként eltér, de 16-18 év körül van, szóval nem olyan szigrú, mint az alkoholfogyasztás.
2021. júl. 16. 10:51
 2/9 anonim válasza:

Jajjistenem..... :-)

"Álmodozás az élet megrontója..."

2021. júl. 16. 11:14
 3/9 anonim válasza:

Ha ilyesmi terveid vannak, nyilván beszélsz angolul...

Tessék, itt államonként fel van sorolva, hol mi a helyzet a beleegyezési korhatárt illetően...

[link]

2021. júl. 16. 11:15
 4/9 anonim válasza:
Van egy ország, amit úgy hívnak, hogy az Amerikai Egyesült Államok. Ez egy úgynevezett amerikai kontinensen helyezkedik el. Olyan ország, hogy "Amerika" nincs.
2021. júl. 16. 14:15
 5/9 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy figyelembe veszik h pl a kiskorú milyen nemzetiségű tehát mivel magyar vagy kint rád az érvényes.

Ha vmit rosszul írtam akkor majd kijavít vki.

2021. júl. 17. 00:31
 6/9 anonim válasza:
+ itt konkrétan a házasságra gondoltam.
2021. júl. 17. 00:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én csak azért kérdeztem mert, Amerikában él egy családtagom Tánctanár és ő is meg mások is mást és mást mondanak.Így nem tudtam eldönteni hogy most mi a helyzet az ottani törvényekkel, de én nem akarok ott kint össze jönni 25 éves létem re egy 16 vagy 19 éves lánnyal, csak érdekelt ha úgy hozná az élet hogy mégis megtörténne akkor mire kell számítsak kellene e egyáltalán attól rettegnem hogy lecsuknak vagy valami.
2021. júl. 17. 10:00
 8/9 anonim válasza:
EGyelőre ki se tudsz jutni, úgyhogy nem érdemes ilyen álomvilágban ringatni magadat. :)
2021. júl. 17. 11:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem erre voltam kiváncsi .
2021. júl. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!