Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnék egy barátnőt végre....

Szeretnék egy barátnőt végre. Soha nem voltam boldog kapcsolatban. csak szex kapcsolataim voltak, aminek véget vetettem. 30 évesen hol lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 20:08
 1/6 anonim válasza:
Én pont ennek az ellentéte vagyok, elegem van a párkapcsolatomból és szexkapcsolatot keresnék 🤷‍♂️ 48F
2021. júl. 13. 20:11
 2/6 anonim válasza:

Én Istennel szeretnék kialakítani egy bensõséges kapcsolatot.

35N

2021. júl. 13. 20:40
 3/6 anonim válasza:
Könyvtár. Viccen kívül, keress normális helyeket mint pl. csoportok, kultúrális rendezvények, stb, ahol van lehetőség normális emberekkel ismerkedni. Nyílván nem a kocsmában vagy a szórakozóhelyen és egyéb zűlött kricsmikben akarsz normális kapcsolatot keresni.
2021. júl. 13. 20:59
 4/6 anonim válasza:
Basszus, milyen rég voltam már könyvtárban...! Kéne egy olvasójegy.^^'
2021. júl. 13. 22:02
 5/6 anonim válasza:
Itt az enyém, viheted. Igaz, lejárt. :D
2021. júl. 13. 22:44
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ahol sok ember van. Így a nagy számok törvénye szerint akadhat olyan, akinek bejössz.
2021. júl. 15. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!