Tinderen és Badoon hogy érjem el HAMAR egy lánynál hogy szex legyen belőle?
felszínes nők akarnak csak dugni, és azok meg a legjobbat választják, mert őket mindenki megdughatja. De elég kamuznod, jó ruhákat venned, gyúrni, feszítős képek, kamu rolex karóra, bérelt autóval kép, stb. meg azért helyesnek kell lenned, de napszemüveget vegyél fel vagy ilyenek a képeken. Úgy nézel ki mint egy toppos ember, úgy is jelensz meg. Azt hiszik valami óriási magas státuszod van, meg sikeres vagy, és a felszínességük miatt valami nagyon jó csávónak fognak hinni. Ez az ELSŐ. Ha nyominak nézel ki a képeken, semmit nem fogsz érni. Azután ha beszélsz szövegben velük, már könnyebb dolgod lesz, ne utalj egyből a szexre hanem dumálgass, ilyen felszínes csetelést kell csinálni, ahol ugyanúgy elvárják hogy megjátszd magad valami kemény csávónak. Te eljátszod a szerepet amit látni akarnak, aztán elhívod őket találkára, de határozottan, nem kéred, hogy légyszike, hanem akkor találkozzunk szerintem, X napon, oké?
Legyél önző annyira, h leszard őket, mert annyira vakok h határozottságnak fogják látni, meg férfiasnak, mert fogalmuk sincs arról mire vágynak és nem tudják azonosítani azt ami történik körülöttük. Ezért van h nagyon sok csaj nem talál jó pasit, mert nem fogják fel ezeket, a bántalmazást azonosítják a szeretettel. Szóval legyél vele őszinte és ha hibát látsz a személyiségében oltsd le, mert felszínes csaj, és csak a felszínesek akarnak csak szexet, mert azok keresik az instant kielégülést, mert ők nem értik azt h hosszútávnak van valódi tartalma. Nagyon menőnek fog tartani.
Szóval, felszínes csajoknál próbálkozz, aközül is annál, akinél látod hogy hát felszínes, próbál szexi lenni, jó teste van de amúgy elég béna a többihez képest. Ők bennük fellelhető az önbizalomhiány, ezért jobban belemennek ezekbe a játékokba, főleg ha jó pasinak tűnsz. Normális kinézetű, természetes csajoknál, mosolygós képpel, leírással, na ők velük nem érdemes, mert ők komolyan, jó felfogásuk van, valódi érzelmeket akarnak.
Olyantól is keress szexet, aki kiírja h nem szexet meg egyéjszakást akar. Ez csak egy utalás arra h ne zaklassák őket ezzel, de ha jó pasi jön akkor mindig elvetnek minden szabályt. Ne kezeld úgy őket mintha tudnák hogy mit akarnak, mert fogalmuk sincs róla, minden szabályuk képlékeny, érzelmek vezérlik őket. Te vagy a férfi, te vagy az első, te vagy felül, tedd őket a helyükre, ekkor éreznek téged erősnek. Meg valszeg mindegyik lelki sérült, és ezt látta otthon, szóval te beteljesíted az ideális férfi képét is.
Sok sikert tesóm. Remélem jó sok nőt sikerült triggerelni, de nekem is szar volt mikor megtapasztaltam hogy ezeknek semmi nem számít, és inkább egy egyértelmű hazugságot akarnak meg felszínes státusszimbólumokat, de én is megadom nekik örömmel, mert semmi befektetés (menő ruhák) és ingyen dughatom őket, kihasználva, és ők meg ÉLVEZIK is. Betegek mint az állat, de ingyen szex megoldva.
Köszönöm. Szerencsém is lett egy nőhöz, aki nem fogta fel miket írt, és bizonyította a hitelességét annak amit írtam, tanulhattok ebből is:
"Tudod két diplomás nő vagyok, de még lesz egy 3. mesterdiplomám is, és rangon aluli élettárs nem kell. Arra jók vagytok, hogy én is eljátszodozzam a magát Atya Úristennek képzelő szakmunkással, mert ő tud zárat szerelni (a diplomás órabérem nem két ezer forint, szóval ki tudom magamnak fizetni bármilyen szerelőt) meg az OKJ -s szakmájára büszke férfiakkal, szóval rangon alúliak csak arra kellenek ... én is belemegyek a játékba s közben ha jön a Mr. Okoska.. akkor akár milyen kisprortoltnak "néztek ki", meg akár milyen menő dumátok van, persze lehettek talpig becsületesek is, udvariasak is,becsületesek a szakmátokban, az életben, de rangon aluliba tuti, hogy nem fogok belészeretni, nálam a diploma a belépő. Kevés diplomás pasi van, mindenkinek összejön egyszer (vagy már párszor össze is jött) de ha éppen üres járaton vagyok, hancúrozni jók vagytok."
Leszarná, hogy jó ember vagy, becsületes, vagy okos. Ha nincs papírod, nem vagy az ő rangján. Aztán már beszélt arról, hogy 17 milliós háza van, csak ezt hajtogatta, hogy ő neki van mire egózni, mert ezeket elérte. Akárhányszor rá mutatok a nők hülyeségeire, mindig megkapom rá a bizonyítékot tőlük, de úgy beszélnek, mintha most jól megcáfoltak volna. Ilyen full felszínes nőket kell átcseszni azzal, hogy jól előadod magad, és ha meghallja hogy diploma, már azt hiszi te egy jó pasi vagy, mert nem lát ennél tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!