Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nem "hiszek" benne, de kíváncs...

Nem "hiszek" benne, de kíváncsi vagyok mi sül ki ebből? Írna nekem vízöntő, vagy ikrek napjegyű férfi?

Figyelt kérdés
Nyilas nő vagyok, elvileg vízöntőkkel meg ikrekkel dúlna a lamúr... :D
2021. júl. 6. 22:49
1 2
 11/15 anonim válasza:

8-as

Ez vicces volt. :)

2021. júl. 7. 14:58
 12/15 anonim válasza:
Kérdező, ezt honnan vetted amúgy? A Nyilas tüzes jegy, a Vízöntő levegős, ahogy az Ikrek is.
2021. júl. 7. 15:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Többi csillagkép sincs kizárva. Csak kívancsi vagyok hogy igaz-e hogy jobban passzolunk az ikrekkel és a vízöntővel. Este válaszolok a privikre! :)

Én is itt gyk-n tanultam meg mi az a napjegy.

5

Igen, láttam hogy vannak még ezen túl is dolgok, de ezt a legegyszerűbbet tesztelem. Amúgy valami kalkulator szerint szűz az aszcendesem és skorpió a vénuszom, de gondolom ettől még a nyilas dolog a fő csapás?

Utolsó: Honnan szedtem? Kigugliztam.:D Valami honlapon találtam ami ezzel tüzetesen foglalkozik.

2021. júl. 7. 17:03
 14/15 anonim válasza:
Szia! Én vízöntő srác vagyok. Ha gondolod írj rám priviben.. Érdekel mennyire hihetünk a horoszkópnak.
2021. júl. 11. 22:44
 15/15 anonim válasza:

#13.

Nem, nincs "fő csapás". Csak a teljes radixot vizsgáljuk összefüggésében minden esetben. Ilyen formában a tesztelés sem lesz eredményes, mert ha csak azt nézed, hogy hol van a két fél Napja, az a párkapcsolati elemzésnek kB a 3%-át teszi ki.

Ha szeretnél asztrológiai témában világosabban látni, akkor jelezhetsz, segítek.

2021. júl. 11. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!