Nem "hiszek" benne, de kíváncsi vagyok mi sül ki ebből? Írna nekem vízöntő, vagy ikrek napjegyű férfi?
8-as
Ez vicces volt. :)
Többi csillagkép sincs kizárva. Csak kívancsi vagyok hogy igaz-e hogy jobban passzolunk az ikrekkel és a vízöntővel. Este válaszolok a privikre! :)
Én is itt gyk-n tanultam meg mi az a napjegy.
5
Igen, láttam hogy vannak még ezen túl is dolgok, de ezt a legegyszerűbbet tesztelem. Amúgy valami kalkulator szerint szűz az aszcendesem és skorpió a vénuszom, de gondolom ettől még a nyilas dolog a fő csapás?
Utolsó: Honnan szedtem? Kigugliztam.:D Valami honlapon találtam ami ezzel tüzetesen foglalkozik.
#13.
Nem, nincs "fő csapás". Csak a teljes radixot vizsgáljuk összefüggésében minden esetben. Ilyen formában a tesztelés sem lesz eredményes, mert ha csak azt nézed, hogy hol van a két fél Napja, az a párkapcsolati elemzésnek kB a 3%-át teszi ki.
Ha szeretnél asztrológiai témában világosabban látni, akkor jelezhetsz, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!