Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A neten olvastam egy cikket,...

Optipolar kérdése:

A neten olvastam egy cikket, amelyben egy 30 éves nő arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi lehet vele a baj, hogy ennyi idősen még nem volt komoly kapcsolata? Erre egyébként több 30-as csaj is panaszkodik. Szerintetek mi lehet az oka ennek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

10.

Aki annyit ér, azt akarják csak megfektetni.

Nem is látszik, hogy magadra ismertél és persze mindenki hülye, csak te vagy valaki:D

2021. júl. 4. 20:19
 12/23 anonim válasza:

Nem magamról beszéltem, érdekes módon sok nő akad ki, hogy mindenki csak megakarja őket fektetni, akkor mindjárt mindenki r*banc lenne? Nem hinném...

2021. júl. 4. 20:29
 13/23 anonim válasza:

Ti ezen csodálkoztok ?

Kislánykoruk óta azzal tömik a fejüket generációk óta, hogy a magyar nők a legszebbek a világon!

nagyon sokat hisznek magukról a magyar nők.

Persze a szláv hölgyek már ezer éve lekörözték őket de mindegy csak szólok...

2021. júl. 4. 20:48
 14/23 anonim válasza:

13

A magyar lányok kb 25 éves korukig szépek. Aztán meredek a lejtő. Nyugaton ahol alapból nem szépek a nők sokkal vonzóbbak a 30-as 409es nők mert ők adnak még magukra. Itthon befigyel 1-2 gyerek bölényre híznak aknás a bőrük eligénytelenednek. Egy átlag 30-as úgy néz ki mint nyugaton egy 50-es.

2021. júl. 4. 20:52
 15/23 anonim válasza:
ugyan kérlek, ezt ti sem hiszitek el. 25 éves lányka még nem a nő kategoria
2021. júl. 4. 21:12
 16/23 anonim válasza:
Hát fejben semmiképpen sem nő a 25. :)
2021. júl. 4. 21:14
 17/23 anonim válasza:
Amikor azt mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek, akkor nem erre a korosztályra értik. Bár aki volt már külföldön, az tudja miről van szó
2021. júl. 4. 21:33
 18/23 A kérdező kommentje:

Csak két saját élmény a 30-as korosztályból:

A volt barátnőm 33 éves volt, amikor megismertem, akkor már 7 éve egyedülálló volt. Hét év is kevés volt neki, hogy túl tudja tenni magát azon, hogy a volt barátja 6 év után elhagyta egy másik lányért. A frusztrációja és a megcsalástól való félelme az első perctől kezdve megmérgezte a kapcsolatunkat.

Két éve ismerkedtem egy 30 éves lánnyal, aki az első randink alatt elmesélte, hogy X évvel ezelőtt itt mondta ki az exe (éppen a Korzón sétáltunk), hogy szakít vele, és hogy ő akkor fogadta meg, hogy vele még egyszer egy férfi sem fog szakítani.

Ha valaki így áll már az ismerkedésekhez, akkor ne csodálkozzon, hogy nem kell senkinek.

2021. júl. 4. 22:47
 19/23 anonim válasza:

- fèlelem

- túlzott elvàràsok

- elcseszett èrtèkrend

- elcseszett nèzetek ( túlfeminizmus, túlhimsovinizmus )

- a szinglisèg hyperhypeolàsa

- a mèdia pedig csak pusholja a fentieket

2021. júl. 13. 13:39
 20/23 anonim válasza:

Saját magamon azt vettem észre - hogy ahogy màs is írta teljesen màs tèmàban - az agyam kijavította a másik hiànyossàgàt ismerkedèsi fàzisban.

Màsok meg a tökèletest vàrjàk

2021. júl. 13. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!