A neten olvastam egy cikket, amelyben egy 30 éves nő arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi lehet vele a baj, hogy ennyi idősen még nem volt komoly kapcsolata? Erre egyébként több 30-as csaj is panaszkodik. Szerintetek mi lehet az oka ennek?
10.
Aki annyit ér, azt akarják csak megfektetni.
Nem is látszik, hogy magadra ismertél és persze mindenki hülye, csak te vagy valaki:D
Nem magamról beszéltem, érdekes módon sok nő akad ki, hogy mindenki csak megakarja őket fektetni, akkor mindjárt mindenki r*banc lenne? Nem hinném...
Ti ezen csodálkoztok ?
Kislánykoruk óta azzal tömik a fejüket generációk óta, hogy a magyar nők a legszebbek a világon!
nagyon sokat hisznek magukról a magyar nők.
Persze a szláv hölgyek már ezer éve lekörözték őket de mindegy csak szólok...
13
A magyar lányok kb 25 éves korukig szépek. Aztán meredek a lejtő. Nyugaton ahol alapból nem szépek a nők sokkal vonzóbbak a 30-as 409es nők mert ők adnak még magukra. Itthon befigyel 1-2 gyerek bölényre híznak aknás a bőrük eligénytelenednek. Egy átlag 30-as úgy néz ki mint nyugaton egy 50-es.
Csak két saját élmény a 30-as korosztályból:
A volt barátnőm 33 éves volt, amikor megismertem, akkor már 7 éve egyedülálló volt. Hét év is kevés volt neki, hogy túl tudja tenni magát azon, hogy a volt barátja 6 év után elhagyta egy másik lányért. A frusztrációja és a megcsalástól való félelme az első perctől kezdve megmérgezte a kapcsolatunkat.
Két éve ismerkedtem egy 30 éves lánnyal, aki az első randink alatt elmesélte, hogy X évvel ezelőtt itt mondta ki az exe (éppen a Korzón sétáltunk), hogy szakít vele, és hogy ő akkor fogadta meg, hogy vele még egyszer egy férfi sem fog szakítani.
Ha valaki így áll már az ismerkedésekhez, akkor ne csodálkozzon, hogy nem kell senkinek.
- fèlelem
- túlzott elvàràsok
- elcseszett èrtèkrend
- elcseszett nèzetek ( túlfeminizmus, túlhimsovinizmus )
- a szinglisèg hyperhypeolàsa
- a mèdia pedig csak pusholja a fentieket
Saját magamon azt vettem észre - hogy ahogy màs is írta teljesen màs tèmàban - az agyam kijavította a másik hiànyossàgàt ismerkedèsi fàzisban.
Màsok meg a tökèletest vàrjàk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!