Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ezek alapján lenne-e kedve...

Ezek alapján lenne-e kedve valakinek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igaz nem a legmegfelelőbb ismerkedési lehetőség az online tér, főként nem anonim de megpróbálkozom hátha szerencsével járok. Korábban társkeresőkkel próbálkoztam de személyes tapasztalatom szerint nem vált be, idősebbek voltak akiknek már más tervük van a kapcsolatok terén pl:család allapítás nekem az még korai illetve sok felszínes, kiábrándító ember akiket jobb kerülni. Rólam:Általában barátságos, kedves szemlélető embernek tartanak, kissé csendes de segítőkész megbízható ember vagyok. Tehát értem arra nem tünök el ha nem egyeznek a dolgok tisztázom ha valami nem oké. Hobbim a sportolás régebben edzésekre jártam mivel a covid közre játszott így most jelenleg nincs edzés, de mivel nyár van ezért úszni szoktam eljárni amit szintén nagyon kedvelek.Ezen kívül elfoglaltságaimnak számítahó még a filmek sorozatok nézése, túrá zás utazás, szeretek koncertre járni,zenét hallgatni. Állatbarát is vagyok jelenleg van egy macskám. Főként olyan társat keresnék aki korban hozzám való. 17 éves vagyok és lány tehát maximum 20 éves korig. Környékemen élő. Kedves megbízható hűtlenség kizáró tényező. Nyitott legyen elfoglaltságokra eltudjunk menni együtt vásárolni, sétálni, sportolni pl:úszni. Megértő. Mivel nincsenek káros szenvedélyeim ezért szeretném ha társam nem dohányozna.És mindenképp meg tudjak bízni benne ez a legfontosabb ne hagyjon el! Ha ezek alapján szimpatikusnak találsz, és egyeznek a tulajdonságok írj bátran!
2021. júl. 4. 13:12
 1/8 anonim válasza:
Mondd hogy Bács-Kiskun megye,kérlek mondd, hogy ott élsz!! 🤞🤞🥺
2021. júl. 4. 13:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérdésben nem írtam igaz, ezeket a tényezőket amiket említettem komoly célból tervezném.
2021. júl. 4. 13:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem Bács-Kiskunban élek sajnos.
2021. júl. 4. 13:33
 4/8 anonim válasza:

Á.. pedig nem sokon múlott 😥

Sok sikert a továbbiakban!

2021. júl. 4. 13:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez van. Köszönöm, bízok benne hisz a remény mindig él.
2021. júl. 4. 13:43
 6/8 anonim válasza:
Melyik megyében élsz?
2021. júl. 4. 16:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar
2021. júl. 4. 16:28
 8/8 anonim válasza:
Szimpatikus vagy, kár hogy messze laksz
2021. júl. 4. 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!