Lenne kedve valakinek ismerkedni ? Ha már itt teszem fel ezt a roppant kreatív kérdést, tudom erőteljesen nőnek az esélyei, hogy fullkretén vagyok, de egy esélyt megérhet nem ? :D
Az egyszerűbb > külső : 180 centi magas, 78 kg, zöldesbarna szem, a haj olyan semmilyen, barna, nem túl izgalmas.
A bonyolultabb és nehezebben körülírható :') > belső : alapvetően jószívű embernek tartanak és azt hiszem ez nem is állhat távol a valóságtól, rugalmas igazmondó vagyok, ha a helyzet úgy hozza szívesen füllentek egy aprócskát, de azért egész őszinte srác volnék. Figyelmes vagyok, eléggé földhözragadt, ugyanakkor szeretem a fantáziámat írásokban kiélni, és a dolgokat kicsit másképp megfogni mint az átlag ember. Úgy gondolom gyakorlatilag bármiről el lehet velem beszélgetni, szóval ha esetleg szívesen társulnál, ne tartsd vissza magad:)!
Nem esélytelen, én itt találtam párt.
Kérdező, drukkolok neked, és mindenkinek aki itt próbálkozik :)
köszönöm a válaszokat:)!
úgy gondolom egy esélyt adnom ennek igazán nem jelent nagy megerőltetést számomra, ellenben ha esetleg bármi összejönne, annak meg kifejezetten örülnék:)
Minél több platformon próbálkozik az ember, annál nagyobb az esélye
tény és való, ez full jogos, azt hittem odaírtam, de valóban nem.
25 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!