16-19 éves visszahúzódó lányok! Ismerkedés?:)
Nem vagy a világ legszebb lánya, de azért kedves arcod van? Vékony, sportos testet tudhatsz magadénak? Emellet még visszahúzódó is vagy? Ha ezekre igen a válaszod, akkor kíváncsivá tettél.:)
Én egy 19 éves srác vagyok, 175cm magas, Budapesten élek. A belső tulajdonságaim sajnos titkosak, de egy chatelés során ezekre a titkokra is fény derülhet.:D
Ha hasonlóan kíváncsi személyiség vagy, mint én, küldd el a facebook profilod linkjét privát üzenetben. Ha ezt megtetted, már könnyedén tudok neked írni.:)
"Nem vagy a világ legszebb lánya"
"küldd el a facebook profilod linkjét privát üzenetben"
Hát öcsém, te aztán tudsz ismerkedni.
Egy ilyet, mint az első bekezdés, ha elsütnél egy lánynál, jobb esetben hátat fordítana, rosszabb esetben pofán bszna. Ilyen stílusban azok beszélnek, akik valami szrt elakarnak adni, amiről csak ők tudják, hogy szr, de a megnyerő szövegükkel valami baleknak sikerül eladniuk.
Csak az a "baj", hogy ez az ismerkedésben nem így működik. Gondold át mégegyszer.
Bűzlesz xdd
3-as jól mondja.
Legyen már jobb dolgod kérdező…
Nem vagy a világ legintelligensebb embere, de azért szeretnél ismerkedni? Emellett még sok teleshoppott is néztél?
Ha ezekre igen a válaszod, akkor kíváncsivá tettél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!