Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csinos vékony biszex hölgy...

Csinos vékony biszex hölgy keresheti itt, szintén hasonló bi hölgy párját?

Figyelt kérdés
Közös programok, utazás, hasonló érdeklődésikörű egyedül élő, az akit szeretnék. Férfit könnyen találok, ha kell. 164/59 középkorú, fiatalos külső-belső. Feltétel nélkül tudok szeretni, ha őszinteség és közös hullámhossz megvan. Károsszenvedélyek kizártak.

2021. jún. 24. 14:53
 1/9 anonim válasza:
23 éves biszex lány belefér a feltételekbe?☺️
2021. jún. 24. 15:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem az én feltételeimnek kell megfelelni, hanem a tiednek. Sokkal idősebb vagyok és szeretném, ha a hölgynek vagy kocsija lenne vagy tudna fogadni.
2021. jún. 24. 15:18
 3/9 anonim válasza:
Nekem ezekkel nincs problémám :)
2021. jún. 24. 15:20
 4/9 anonim válasza:
Hányszor írod ki még?Nem hiszem ,hogy annyira jól nézhetsz ki ,ha itt próbálsz csajt keresni magadnak.
2021. jún. 24. 15:28
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es Hányszor?? A HIT az más kérdés. Itt érzelmekről van szó. Nem zaklatok személyesen senkit és nem erőltetek semmit, kamu oldalakért pedig nem fizetek. Olvasgass más oldalakat. Az mindenkinek más ki a jó nő.
2021. jún. 24. 15:51
 6/9 anonim válasza:
33 éves vagyok, biszex, Győr melletti, de házas, viszont férjem elfogadta ezt. Nem orgiát keresek, hanem egy barátnőt extrákkal. Ha érdekel írj kérlek :)
2021. jún. 24. 15:53
 7/9 anonim válasza:
17 éves vagyok szóval lehet alul-estem a korhatáron, azt viszont nagyon jó látni hogy mások is próbálják kiélni magukat :)
2021. jún. 24. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:
7-eske, igen, nagyon. 30-50 körüli érdekel, mivel közös programokat is szeretnék. Igen, amikor rájöttem, hogy ilyen vagyok 20 évet kellett várnom, hogy megkapjam. Soha nincs késő és ettől megfiatalodik az ember teste lelke.
2021. jún. 25. 17:50
 9/9 anonim válasza:
Igen az vagyok
2021. jún. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!