Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kinek van kedve ismerkedni? :)

Kinek van kedve ismerkedni? :)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves srác vagyok Budapestről. Egy kedves, cuki, mosolygós, vagány csajszit keresek, akinek lenne kedve velem beszélgetni, ismerkedni. :D

Magamról: 180+ magas, sportos alkatú, barna hajú, zöld szemű, egészen jóképű... xD

Viccet félretéve, szeretem az "egyszerű" dolgokat. Szeretek otthon filmezni, sétálgatni a városban, beülni egy kávéra, túrázni... ilyeneket. Nem szoktam unatkozni.

Könnyen találom meg a közös hangot más emberekkel, ennek ellenére mégsincs nagy baráti köröm. Nem vagyok az a nagy bulizós, de szeretnék már egy társat, akivel lehetne közös élményeket szerezni. Ezért szívesen beszélgetnék, barátkoznék, ismerkednék új emberekkel.

Akinek felkeltettem az érdeklődését, az dobjon egy privit. :)

2021. jún. 13. 13:33
 1/4 anonim válasza:
Ühüm
2021. jún. 13. 14:04
 2/4 anonim válasza:
Tinderen már rég összejött volna valami, ha érdekelnéd a nőket.
2021. jún. 13. 16:43
 3/4 anonim válasza:

Egészen jokepu?

Es itt koldulsz?

2021. jún. 14. 13:28
 4/4 anonim válasza:

Te vagy a szűz fiú? Vagy akinek még sose volt barátnője?

Ha nem te vagy (csak mert vele ismerkedtem egy darabig, de más volt az értékrendünk), akkor szívesen megismernélek, dobj egy fotót priviben.

2021. jún. 14. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!