Két gyerekes nőként hol ismerkedjek?
Vagy esélyem sincs már komoly kapcsolatra?
33 éves vagyok, a gyerekek 10 és 3 évesek. Apuka nincs a képben, nem is látogatja őket.
#39 Ezt egy szóból sikerült ki következtetni?
Ha már itt,el ítéled az embert mi lesz később?
Minden apró félreértelmezett szónál ilyen leszel? Ha igen az elég szomorú.
Ha valaki szeretne a másikkal beszélni,akarok egy idő után válaszolni is fog,lehet hogy én csinálom rosszul,akár kivel is beszélgettem életem során mindenkinek válaszoltam.
Lehet hogy veled lesz a gond.
Valyon miért vagy egyedül?..
Hát az biztos, hogy többször átgondolom, hogy kit engedek be az életembe.
Nem erről az oldalról fogok ismeretlen emberrel összejönni.
#43 Na látod,esélyt sem adsz az embernek itt,ezekután hogy higyen benned az ember?
Ezért mondtam a facebookot,de látom ennek így tényleg nincs értelme,ha marakodni szeretnél hívd fel a volt férjedet,őt már úgy is ismered,tudod mire számíthatsz.
Nincs azzal baj hogy többször átgondolod,kit engedsz be az életedbe,személyesen tényleg jobb ismerkedni,de hogy szeretnél oda el jutni ha nem vagy hajlandó érte tenni?
De így ismeretlenül is találkozhatunk Vácon a fő téren,ez így jobb?
És hogyan fogjuk megismerni egymást?
Mi van ha csalódás ér téged?
Kicsit sem ismerjük egymást,mielőtt oda mennék jobb lenne kicsit beszélgetünk,megismernünk egymást.
Miért félasz annyira a facebookos beszélgetéstől?
Nem vagyunk már gyerekek,ha facebookon kicsit beszélgetünk,megismerjük egymást után fogjuk tudni hogy szeretnénk e találkozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!