Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Facebook Dating alkalmazás...

Facebook Dating alkalmazás miért nem működik?

Figyelt kérdés
Elvileg a mobilalkalmazásban ott kellene lennie, viszont én nem találom a Dating menüpontot. Neten rákeresve kiadott néhány alapvető dolgot, amikkel meg lehet oldani, pl. értesítések bekapcsolása, frissítés, relog, stb. ezeket mind megcsináltam, mégsem lett jó. Valakinek van tippje?

2021. jún. 10. 17:38
 1/4 anonim válasza:
Nekem sem jelenik meg, de én arra gondoltam, hogy régi a telóm és azért. Neked mikori a készüléked? Android például mikori vagy IOS?
2021. jún. 10. 17:57
 2/4 anonim válasza:
1 éve kb hogy elindították ha nem több, de nem mindenkinél jelenik meg csak később. Fokozatosan kapcsolják be a felhasználóknál. Hozzád még nem értek oda valószínű úgy ahogy sokaknál sem. Nekem is kb 2 hónapja elérhető. Meg ugye a legfrissebb rendszer kell hozzá és fb alkalmazás is.
2021. jún. 10. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:

HUAWEI Y6 2019-es.

Android 9

2021. jún. 10. 18:14
 4/4 anonim válasza:
Nekem Huawei P40 Pro-m van a legfrissebb Facebook-kal és mégsem jelenik meg.
2021. jún. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!