Facebook Dating alkalmazás miért nem működik?
Figyelt kérdés
Elvileg a mobilalkalmazásban ott kellene lennie, viszont én nem találom a Dating menüpontot. Neten rákeresve kiadott néhány alapvető dolgot, amikkel meg lehet oldani, pl. értesítések bekapcsolása, frissítés, relog, stb. ezeket mind megcsináltam, mégsem lett jó. Valakinek van tippje?2021. jún. 10. 17:38
1/4 anonim válasza:
Nekem sem jelenik meg, de én arra gondoltam, hogy régi a telóm és azért. Neked mikori a készüléked? Android például mikori vagy IOS?
2021. jún. 10. 17:57
2/4 anonim válasza:
1 éve kb hogy elindították ha nem több, de nem mindenkinél jelenik meg csak később. Fokozatosan kapcsolják be a felhasználóknál. Hozzád még nem értek oda valószínű úgy ahogy sokaknál sem. Nekem is kb 2 hónapja elérhető. Meg ugye a legfrissebb rendszer kell hozzá és fb alkalmazás is.
2021. jún. 10. 18:05
3/4 A kérdező kommentje:
HUAWEI Y6 2019-es.
Android 9
2021. jún. 10. 18:14
4/4 anonim válasza:
Nekem Huawei P40 Pro-m van a legfrissebb Facebook-kal és mégsem jelenik meg.
2021. jún. 10. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!