Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az itteni férfiak kínjukban...

Az itteni férfiak kínjukban és halálrángatózásukban próbálkoznak itt ismerkedni vagy tényleg történt valaha is olyan a történelem folyamán, hogy sikerült itt összejönniük nővel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 04:13
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Nekem volt már innen 3 hosszabb kapcsolatom és pár kisebb kalandom, pedig egyszer sem volt párkeresés a célom, nem is önsajnáltatós kérdéseket írtam ki, és nem is szoktam ráírni lányokra, mert tudom, hogy pont nem kíváncsiak a 40. privát üzenetetre egy nap folyamán.

De sok havert is találtam itt, igazából ez a célom az oldalon.

2021. jún. 7. 10:30
 12/25 anonim válasza:

Kerdezo, elarulom a nagy titkot.

Sokszor meg a levelezesek kezdetekor sem jut el oda a dolog, hogy a masik valaszoljon.

Ha megis, akkor egy par uzenetvaltas erejeig (2 - 3).

Nagyon ritkan 1 - 2 napig, de ott mar nagyon megy a ghosting.

Ha egy picit tobb napon at *beszelgetnek*: "szia mi volt ma veled?" "semmi",

de ez mar tenyleg feszegeti a lehetetlen esemenyt, akkor nagyon hamar kiderul rossz esetben hogy a masik leszarja az illetot vagy jo esetben kideritik hogy mindketten leszarjak egymast.

Aztan ennyi.

Ez az esetek 99%-a.

A maradek 1% meg kamu.

2021. jún. 7. 12:53
 13/25 anonim válasza:
Egészségeseknek megy a való életben is az ismerkedés. A kétségbeesett fogykosok meg feljönnek gyakorira.
2021. jún. 7. 13:30
 14/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem lehetetlen, ez is egy lehetőség, nem mindegy hogy kommunikálsz, így nem lehet ahogy te hozzáálsz.
2021. jún. 7. 13:32
 15/25 anonim válasza:
Nekem sikerült már. Sok dolog sült ki belőlük.
2021. jún. 7. 14:17
 16/25 A kérdező kommentje:

Azok max csak bejegyzett élettársi kapcsolatok lehettek, mivel tudtommal Magyarországon nincs hivatalos házasság meleg párok közt.

2021. jún. 7. 16:19
 17/25 anonim válasza:
Nagyban függ a kommunikációtól. Aki olyan, az itt is tud találni hosszabb levelezésre, akár randira/párkapcsolati ismerkedésre is partnert, mint bárhol másutt.
2021. jún. 7. 18:54
 18/25 anonim válasza:
kérdező: te szoktál "halálrángatózni" egymagad, egyedül, otthon, közben gondolkodni azon, hogy "Miért nincs hapsim/tsajom?", vagy neked minden simám megy?
2021. jún. 7. 20:07
 19/25 anonim válasza:
Én kínomban. De kezdem feladni. 44/f
2021. jún. 8. 11:41
 20/25 anonim válasza:
#16 Hogy jönnek ide a meleg párok? Most nem arról kérdeztél, hogy férfiaknak sikerült-e összejönni itt nőkkel?
2021. jún. 8. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!