Mi az előnye annak, ha az ember barátnője fiatalabb / idősebb?
25 volt a párom, amikor én 17 és összejöttünk. Engem a szüleim féltettek, hogy ki leszek használva, meg ilyensmi. A barátaim viszont bólogattak, hogy érettebb vagyok a koromnál és nem is tudnának elképzelni kamasszal.
Ez a kapcsolat már 3,5 éve tart :) mindennek van előnye és hátránya, de mi már annyira összeszoktunk, hogy nem tudnám megmondani, hogy anno mi volt.
A kor az egy szam.
Nekem (sokkal /3evtol tobb/) fiatalabb lány NEM KELLENE !
Az a lany aki idosebb fiuval van az egyszruen apakomplexusos.
Az a legjobb ha egyidosek vagytok vsgy max 2 ev.. ha a nő idosebb max 5 evvel az is oke.
Szerintem is pont hogy az oké(bb), ha a nő a fiatalabb, és a pasi idősebb akár 5 évvel is. (Azért szokott ilyen lenni, mert egyrészt egy kapcsolatban általában a férfi a domináns fél, na az hogy mutat már, ha egy 10 évvel fiatalabb fiúcska akarja hordani a gatyát a kapcsolatban? Másrészt pedig a legtöbb nő nem apakomplexusból választ nála idősebb párt, hanem a legtöbb fiú tizenéves korban még nem túl érett, ezért választják a lányok az idősebbeket, akiknek már igénye van egy komoly kapcsolatra). Az nagyon furcsa ha egy fiú nála idősebb - főleg 10 évvel- nőkkel jár. (de ha ez esik neki jól, akkor egészségére) Az viszont nálad nem számít anyakomplexusnak, kedves 3? :)
És egyébként is, ha szeretik egymást mégis mit számít, hogy mennyi a korkülönbség?
Pl. egy negyven és egy ötven éves kapcsolatánál már nem is olyan feltűnő a korkülönbség, és ahogy haladunk a korral felfele annál nagyobb különbségek vannak. De amíg 10 éves az illető - függetlenül attól, hogy fiú vagy lány- addig az tényleg elég furcsa, ha egy 15 évessel jár.
De én azt mondom, hogy teljesen mindegy, ki és mennyivel idősebb, ha a kapcsolat mindkét fél számára megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!