Nőkhöz! Melyik fajta arcszőrzet jön be leginkább férfiakon?
Nagyon egyénfüggő, hogy kinek mi áll jól.
Az viszont biztos, hogy vannak olyan szakállak, ami szinte senkinek nem tetszenek. A cigányos, pödörgetős bajusz szerintem idétlenül áll a legtöbb emberen, a fazon jó lenne, de szerintem a népesség 1% ha tudja viselni normálisan. A csak az arc szélén lévő szakáll nagyon gáz, annak nem is tudom mi a rendes neve. A kecskeszakáll is nagyon kevés embernek áll jól. A pajesz idétlen. A Ferenc József szakáll pedig mindennek a legalja.
Nekem személy szerint az egész arcot beborító nagyobb-hosszabb jön be, már azóta, mióta elkezdtem serdülni.
De persze kinek mi, ezzel a véleményemmel úgy vettem észre nem osztozok sok nővel.
Legalábbis az ismerőseim nagy része nem díjazza, pl. páromnak is ilyen full arc-szőrzete van, és néha hosszabbra is meghagyja (lehetett fonni is akár), sokan kérdezték, hogy miért nem mondom neki hogy borotválja le.
Nekem nagyon bejön, azért.
22/L
Kamaszkoromtól kezdve a szakállas férfiak tetszettek. A férjem is szakállas (mellé hosszú hajú), de az előző párjaim közül többen is szakállasok voltak.
Viszont csak a dús, teli fazonú, ám ápolt szakáll jön be, a szánalmas próbálkozások és/vagy túlfazonírozottak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!